Home » КЛЮКАРНИК » Устатата Христиана срина Ергена с това признание за целувките му – удари го по мъжкото достойнство!
Ystatata Hristiana srina Ergenyt s tova priznanie

Устатата Христиана срина Ергена с това признание за целувките му – удари го по мъжкото достойнство!

Една от най-ярките участнички в “ Ергенът “ тази година безспорно бе устатото блонди Христиана Манова. Зрителите веднага я харесаха заради откровеността й, макар да имаше и доста изцепки в имението.

Мнозина още съжаляват, че изхвърча от формата толкова бързо.

Вярно е, че Хриси беше гръмогласна и почти винаги на „черешата“, но тя измисли прякора Цър Пър на Виктория Асенова, а и имаше ясна визия за всички скрити игрички на момите. В много от случаите се оказа напълно права.

Христиана обаче замина от имението, защото накара Алек Младенов да я целуне, а той очевидно не искаше това. По-късно пък се захвана да лъже брутално пред момичетата, че синеочкото я скъсал от страстни целувки с език. Думите стигнаха до ушите му и той полудя от гняв… Нататък е ясно.

Днес обаче, Манова, която си има приятел още преди снимките, заяви, че нарочно е направила така, че да си тръгне по-бързо. Искала да ядоса и Алек, и продуцентите, за да прибере у дома и в прегръдките на нейния мачо, който бил мъж, за разлика от Алек.

„Алек е сладък, но е още дете. Неориентиран е в много неща, а жените ги гледаше така, все едно не е виждал. Вярно е, че е още млад, но му липсва всякаква обиграност и дори не може да флиртува.

Какъв ти флирт, той да се целува не може като мъжкар. Прави го едно такова вяло, отпуснато, нямаш усещането, че си в ръцете на здравеняк, от който да ти се разтреперят краката“, взриви всички Христиана Манова.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?