Горещи новини

Участничка в „Мастършеф“ свали 34 кг. и сподели тайната

Участничка в "Мастършеф" свали 34 кг. и сподели тайната

Мая Зухди, участничката в Masterchef 2021, която впечатли журито и зрителите със своя черешов кебап и още многоо други специалитети, разкри, че е успяла да свалила цели 34 кг от теглото си.
Участничка в "Мастършеф" свали 34 кг. и сподели тайната

Тя споделя, че не се е лишавала от въглехидрати.

„Картофите и оризът не съм ги спирала, за да мога да ходя на фитнес и да имам сила да работя в кухнята много часове. Хубавият шоколад също не съм го спряла“, пише още Зухди в социалната мрежа. И добавя:

„Беше наистина дълго пътуване. Причините не са само в строгата диета, като спрях диетата преди по-малко от година. Останалите са свързани със здравословен начин на живот, тоест здравословно хранене. Почти премахнах тестото от живота си, защото брашното в наши дни е повече токсично, отколкото полезно – особено ако е смесено с хидрогенирани масла, палмово масло и маргарин. О, здравей, смъртоносна бомба“, казва тя в Инстаграм профила си.

„Не ям пържено, освен в специални случаи и тогава постя, за да прочистя тялото си от това масло. Качественото червено месо, което не е инжектирано с хормони, е много важно за изграждането на силно тяло. Обработеното месо във всичките му форми не вкусвам, мразя го, тъй като не съдържа месо и протеини, както някои хора си мислят, а по-скоро остатъци от месо, химия, розов оцветител и подправки“, разкрива ощя тя пред бТВ.

„Всичко, което съдържа повече от 10 г захар на 250 г/мл не ям и не пия, защото обичам тялото си и не искам да се изморява от изгаряне на тази захар. Плодове ям – когато искам и колкото искам. Не ям готови продукти, а предпочитам да си правя всичко. Или някой, на когото имам доверие“, категорична е Мая.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Участничка в „Мастършеф“ свали 34 кг. и сподели тайната"

Какво мислите?