Home » СВЯТ » Учени от НАСА: След 12 години ще започне бързо измиране на човечеството, последвано от гибелта му заради…
Учени от НАСА: След 12 години ще започне бързо измиране

Учени от НАСА: След 12 години ще започне бързо измиране на човечеството, последвано от гибелта му заради…

Пренаселеността на планетата ще доведе до катастрофа за човечеството, разбра КОЧ.

Една от последиците от процеса ще бъде отказът на хората от секс и последвалото изчезване на цивилизацията. До такъв извод са достигнали специалисти от НАСА, съобщава „Сън“.

Експертите прогнозират, че през следващите 12 години броят на хората на планетата ще се увеличи с 1 милиард души. След това човешката популация ще започне бързо да намалява и да изчезне напълно. Причината за това, наред с други неща, ще бъде фактът, че хората просто няма да имат време да правят секс поради голям брой други проблеми.

Либидото ще намалее под натиска на външни фактори.

Тази теза е била потвърдена от експерименти с мишки. Гризачите престанали да произвеждат потомство, намирайки се в претъпкани клетки, в стеснени условия. Трябвало да се занимават с други проблеми, които им отнемали много време и усилия.

В допълнение, заради пренаселеността се достигало до ожесточеност между мишките. Според учените, през последните 10 години електронните приспособления спомагат за запълването на празнината в реалните сексуални отношения между хората. Освен това, интензивната работа не оставя сили за секс.

Превод и редакция: БЛИЦ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?