Home » ЗА ДАМИТЕ » Феноменът Калоян Дончев: Изпийте чаша вода със сол, за да разберете имате ли магия!
Изпийте чаша вода със сол

Феноменът Калоян Дончев: Изпийте чаша вода със сол, за да разберете имате ли магия!

Калоян Пламенов Дончев от Плевен е специалист в развалянето на магии, научи ko4

Уменията си той получава по зловещ начин – когато е на 20 години, изпада в клинична смърт и вижда неща, които не са от нашия земен свят. След това започва да търси отговори на въпросите си в сферата на езотериката, религиите и окултното.

С времето натрупва опит и познания в магиите, а хората бързо научават за способностите му чрез интернет. Така десетки се обръщат към него за консултации и разваляне на прокоби. Калоян издава лесен трик от неговата практика, чрез който всеки може да разбере дали има направена магия, след което да потърси специалист, за да я премахне.

„Един от най-сигурните методи, в който съм се убедил, че действа в моята скромна практика, за проверка на магия не е с карти таро, гледане на кафе или махало, а със сол.

Взима се чаша вода и се разбърква в нея около половин чаена лъжичка сол, изпивате водата и наблюдавате как се чувствате – ако усетите олекване, успокоение на мислите, усещане за падане на товар, тръпки по тялото или просто отпускане, значи имате проблем – вероятно магия. В някои случаи може да се появи главоболие, буца в гърлото или стомаха и др.

Солта има свойството да прогонва лоши енергии и магии, като се използва за разваляне на магия и в някои прогонващи ритуали и екзорсизъм, но не може да се използва системно, понеже е вредна“, казва феноменът.

По негови думи магията се разваля само с помощта на билки, амулети, заклинания, восъколеене и леене на куршум, които трябва да бъдат извършени от специалист в сферата.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?