Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Фермата е селския вариант на Ергенът, а новата водеща е като доячка от Алпите
Фермата е селския вариант на Ергенът а новата водеща е като доячка от Алпите

Фермата е селския вариант на Ергенът, а новата водеща е като доячка от Алпите

Вече се разбра, че момичетата в поредния сезон на Фермата, ще бъдат разведени с/без деца и такива, които са готови на всичко да намерят мъж, за да стоплят постелята в студените нощи, както и да има хлапето на кой да казва Тата-Тате…

Митко, преди няколко сезона си избра булка от подобен типаж и сега са щастливо женени и имат свое дете, че любовта трябва да бъде скрепена със тяхно дете, но това не означава, че всичко за напред, ще бъде ОК, защото Митко е бил женен и жената се е постарала да го дари с дете, че то и две, но пак нещата са се объркали.

От 7 жени 5 жени са сами, разведени или бонуса който е сама с деца, но готова за обвързване с подходящия човек, който трябва да бъде човек с достатъчно „качества“ за да се чувства жената сигурна в бъдещето.

А това, че жените отговарят на въпроса, а именно: Какво търсите в един мъж?

Да бъде с чувство за хумор, джентълмен и другото няма голямо значение…

А да бъде богат?

– Не, няма голямо значение дали е богат или не чак толкова, но е важно да има чувство за хумор, за да ме размива като разказва вицове, а не да рева когато глад удари семейното огнище, а той да не може да ме разсмее…

Явно, предаването ще бъде извадка на жената търсеща щастие в ефир – демек Ергенинът, както и стандартното явление град срещу село…

Като прибавим към това и визията на новата водеща Гергана Гунчева, която прилича на селска доячка от Алпите – разголена, но ръсеща морал пред образа на икона… положението става още по-комично.

А ето и част от коментарите в мрежата:

Моля ви, върнете ФЕРМАТА! Това е всичко друго, но не и ферма с тези съдомиялни, луксове и удобства, все едно са на хотел, възмутени са зрителите след първия излъчен епизод от Фермата 2023г.

В предните варианти на предаването участниците почваха от нулата, а тези какво ли ще правят три месеца – само интриги, предусеща зрителя.

„Баба ми на времето само на шезлонга до басейна е стояла с чаша шампанско в ръка. Така ми разказваше. Върнаха ме във времето на баба. Много съжалявам, но виждам един друг формат по друга телевизия. Нищо общо с фермата.“, категорични са хората.

„Пълно разочарование, нищо общо с миналите сезони, идеята на фермата беше друга, а сега се е превърнала в Игри на волята, жалко, с нетърпение очаквах този сезон, а новата водеща е напълно излишна“, гърми мрежата.

„Биг брадър на село, само чакаме да се изпокарат и готово“ е общото мнение!

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?