Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Филип Аврамов-Фицата под чехъл от новата съпруга

Филип Аврамов-Фицата под чехъл от новата съпруга

Миловидната съпруга на Фицата налага желязна дисциплина вкъщи, научи ko4.

Филип Аврамов, известен като българския Ал Бънди от тв сериала „Домашен арест“, е заприличал на героя си и в живота – пише в. „Уикенд“. Откакто се радва на втората си съпруга – красивата туркиня Севинч Ибрахим, Фицата се е превърнал в мъж под чехъл. Актьорът е забравил за себе си и влязъл в ролята на добрия домашен дух за двете дами вкъщи – жената и малката дъщеря Ана – отбелязва изданието.

Филип Аврамов-Фицата под чехъл от новата съпруга

Филип Аврамов-Фицата под чехъл от новата съпруга

Талантът има още една щерка – Рая, от брака със съпруга №1 Мария. Докато в предишното си семейство Фицата си позволяваше волности – запивки с приятели и типичното мъжко залежаване на дивана с чаша бира, досущ като Костадин от сериала, сега актьорът хвърчи като луд по задачки. За да се докаже на Севинч, той изгради нов дом за фамилията, който обаче му струва 6-цифрена сума и артистът едва смогва да изплаща тежките банкови борчове, в които се е вкарал.

Брюнетката, която е медицинска сестра в „Пирогов“, въпреки миловидния си вид се оказала с дисциплина на полковник и всяка сутрин сервирала на любимия си списък със задачи, които да свърши през деня.

„Не можем да познаем Фицата, какво безгрижно момче беше, а какъв чехльо стана“ – подсмихват се колегите на веселяка. Въпреки че е много натоварен, Филип Аврамов навсякъде се хвали, че е безкрайно щастлив с голямата си любов и бебето, затова бил готов на всичко, за да угоди на половинката си.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?