Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Филип Буков в болница след четвърти припадък в „Сървайвър“ – настояват да си ходи (СНИМКИ)
Филип Буков в болница след четвърти припадък в "Сървайвър" - настояват да си ходи (СНИМКИ)

Филип Буков в болница след четвърти припадък в „Сървайвър“ – настояват да си ходи (СНИМКИ)

Чаровният и красив Филип Буков безспорно бе едно от най-очакваните лица в тазгодишния „Сървайвър“.

Още в началото на състезанията обаче актьорът с тяло на бог сподели, че лишенията във формата са брутални и очевидно му е трудно да издържи на изтощението и глада, на които са подложени участниците.

Филип Буков Сървайвър

Зрителите пък отчасти се разочароваха, че любимецът им не е толкова „корав“, за колкого го смятаха, съдейки по изваяните му мускули, особено след като буквално припадна от изтощението на терен.

Разбира се, казваме горното не с цел подигравка, а с голяма доза загриженост, защото всеки организъм е различен и няма значение от какъв пол си.

За разлика от жените във формата като една яка Божана Кацарова например, Буков припадна и то неведнъж. Цели четири са припадъците му до момента, а последния път дори не се появи сред останалите в ефир.

Филип Буков припадък

Наложи се Ваня Джаферович да обясни, че актьорът е в болница по спешност и състоянието му е овладяно, но сериозно. Явно Филип не е в състояние чисто здравословно да издържи на напъна в играта, още повече, когато е съчетан със зверски глад.

Филип Сървайвър

„Той е сгрешил много като се е подложил на режим за отслабване преди Сървайвър. Мислил е, че така ще стане по-жилав и издръжлив, но реално е трябвало да наддаде на тегло, за да има запаси. Сега е станал кекав като момиче и ако остане в предаването, може сериозно да увреди здравето си“, коментират източници от кухнята на формата.

Все още се обсъжда дали Филип ще напусне и ще се върне у дома, но вероятността това да стане, е огромна. Е, поне приятелката му ще е доволна.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?