Home » КЛЮКАРНИК » Фицата чака трето бебе от трета булка! Ето как ги изловиха (СНИМКИ)
Фицата чака трето бебе от трета булка! Ето как ги изловиха (СНИМКИ)

Фицата чака трето бебе от трета булка! Ето как ги изловиха (СНИМКИ)

Любимецът на публиката Филип Аврамов бе изловен от почитатели в столичен мол, където заедно с приятелката му, сценаристката Христина Димитрова, оглеждаха бебешки дрешки в  един от „марковите“ магазини за малчугани.

Естествено, това веднага пусна слух, че актьорът и партньорката му очакват бебе, още повече, че Димитрова бе забелязана с приятно заоблено коремче.

Филип и Христина

Във видимо добро настроение, двамата купуваха ританки за новородено, а фигурата на талантливата му спътница недвусмислено показва, че скоро актьорското семейство ще се сдобие с нов член.

Фицата бебе

Актьорът Филип Аврамов и сценаристката Христина Димитрова крият връзка от една година насам.

До момента отношението им бяха забулени в мистерия.

Дълго време Аврамов се криеше от светлините на прожекторите, а когато бе уловен в по-интимна близост с червенокоската по време на премиерата на „Чичо Коледа“, запази мълчание.

В началото на новата година актьорът сподели в instagram снимка с изгората му, позирайки усмихнат до уши.

Фицата и Христина Рим

„Щастливи“, „Няма лошо“, „Винаги е хубаво с по-млада жена“, гласят част от коментарите на феновете му.

Любовният живот на Фицата е като турска сапунка. През годините той ту се събираше, ту се разделяше със съпругата си Милена Спиридонова, от която има дъщеря. Официалната им разлъка беше 2021 година. След това актьорът имаше връзка със Севинч Ибрахим, която навремето стигна до финала на „Гласът на България“. Тя също му роди дете. Ако слуховете за бебе излязат верни, това ще е трети наследник за актьора от трета различна жена!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?