Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Фурор с участниците в Игри на волята
Фурор с участниците в Игри на волята

Фурор с участниците в Игри на волята

Новият телевизионен сезон официално бе открит тази вечер, след като първо от всички шоута тръгна „Игри на волята“. Риалитито за търсачи на силни усещания по „Нова телевизия“ изуми зрителите с едни от най-бруталните участници.

Чрез кастинг са били подбрани 32-ма души, които са разпределени в няколко племена.

Тази вечер бяха представени първите три отбора, съставени от по шестима души, които дойдоха с яхти на арената.

Очаква се в следващия епизод или понататък през сезона да бъдат представени още 14 души.

Единият тим е съставен само от мъже, другият – само от жени, а в третия са три двойки, свързани по различен начин – двама братя, момче и момиче, които са гаджета, и баща и дъщеря.

Те бяха представяни поетапно в следния ред:

Мария Оряшкова – на 34 години от Челопеч. 10-кратна европейска и 6-кратна световна шампионка по самбо, като се занимава още с джудо, борба и сумо, в които също има много отличия. Състезателката призна, че няма интимна половинка и търси човека до себе си.

Пеньо Гатевски – 41-годишен представител на армията от Пловдив. „Викат ми Гатьо, тъй като при нас фамилията ти става малко име“, призна той. После се представи като войник в сърцето с над 180 скока с парашут. Разкри, че е участвал в реални бойни действия. Представи се за командос с две мисии в Ирак. Сега е лична охрана на известен бизнесмен. Закани се, че нервите му няма да издържат ако срещу него има лекета. Също така сподели, че не може да плува и затова скача във водата с жилетка.

Калоян Митов – на 22 години от София, модел. Участвал е в музикални клипове и ревюта по цял свят, бил е модел на годината през 2020 г. Професионален плувец от пети клас насам, с много медали. В промовидеото му се появи и участникът в сезон 4 – плувецът Георги, който му е добър приятел и го е обучавал за „Игрите“.

Албена Ситнилска – на 41 години, световен и европейски шампион по кикбокс и таекуондо. На таекуондо е 23 пъти европейска и четири пъти световна шампионка. На кикбокс е по три пъти европейска и световна шампинока. Една от най-успешните състезателки в бойните спортове. Нарече сама се бе си жената самурай.

Крум Апостолов – съдия по футбол от Куклен, бил е и футболист. „Съдийството ми е призвание. Обичам да налагам правилата, а не някой да мен да ми ги налага“, сподели той. Крум свири в Трета лига, като е рефер от седем години. Бил от недолюбваните съдии, които били рядкост в днешно време. Категоричен е, че жените нямат шанс срещу мъжете, тъй като четири сезона вече само мъже побеждават в „Игри на волята“.

Цвети Станева – на 22 години от София, жокей и инструктор по езда. Първата българка, която става абсолютен световен шампион по калистеника – дисциплината, с която Гого от сезон 4 впечатли всички. Може да изпълнява силови елементи за мъже. Цвети разказа, че майка й починала когато била на 6. „Баща ми се скарал с нея, ударил я и се случил някакъв инцидент, който е едно на милион според докторите – тя да падне и да си удари малкия мозък и да си отиде на 24 години. И така на 6 години загубих всичко. Отгледа ме баба ми“, сподели тя.

Даниел Димов – на 34 години, мениджър сектор грах и тикви на огромна нива в родния град на Шекспир Стратфорд. Агроном по образование, работи за една от най-големите земеделски компании в Англия и отговаря за над 8000 декара. Написал песен за жена си, малко след това се развели. Разкри, че е разбил много сърца след това. Определя се като харесван мъж, тъй като приличал на викинг – рус, висок, със сини очи, 201 сантиметра. Притеснен е единствено от Дивата река и не иска да ходи там.

Радосвета Симеонова – на 29 години от Добрич, учител по професия, преподава английски на 5, 6, и 7 клас. Обича да бяга маратони. В Добрич я познават, защото тя е една от най-бързите спортистки в града. Била е спортист №2, като е разпознаваема и в България. Над 10 пъти е републиканска шампионка на 20 километра спортно ходене.

Николай Костадинов – от София, висок е 1,80 метра, тежи 105 килограма. „Децата ме сравняват с Хълк, Айрън мен и всичките супер герои. Културист, трети на европейско, пети в света, няколко пъти балкански и много пъти републикански шампион.

Максималната тежест, която е дърпал на мъртва тяга е 250 килограма. Избутвал е на лег преса 500 килограма. „Моите крака са най-големите в България“, сподели Николай.

Цветелин Гешов – на 25 години от София, занимава се с недвижими имоти, предприемач. Разкри, че е загубил баща си много рано и това преобърнало живота му. Бил дебеличко дете като тийнейджър и отнасял много подигравки. Един ден почнал да тренира, променил се външно и подигравките спрели. Тренирал е с Фифо и Гого от предишния сезон на „Игри на волята“.

Ива Георгиева – на 20 години от Варна. Студентка по право, многократна държавна шампионка по плуване в различни дисциплини. „Медалите ми тежат повече от мен. От 15 години тренирам плуване. Поставяла съм национални рекорди с отбора си, както и индивидуални такива“, призна красавицата.

Виктория Йорданова – на 27 години от Варна. Завършила е индустриален мениджмънт в Техническия университет във Варна, а сега е студент по право и работи в нотариална кантора. „Владея добре и кифленските номера и ще се възползвам да привлека момчетата и да получа от тях това, от което имам нужда“, сподели тя. Йорданова добави, че стратегията й щяла да бъде да играе с мъжете и да отстранява жените, след което да остане само тя.

Следващите шестима участници на практика са три двойки:

Момчил Василев – на 25 години програмист, софтуерен инженер. Учил е в Североизточен Китай. Бил приет и в Ню Йорк, но таксата била много голяма. Има награди от световна купа по физика. Той разкри, че би искал да купи БДЖ и да го направи „най-гъзарската компания в света“.

Васил Василев – на 31 години от София, по-голям брат на Момчил Василев. Професията му е да намира къде бъркат счетоводителите. Разкри, че бяга, катери, скача във вода, тренира кикбокс, плуване и триатлон.

Румен Радев – модел на 26 години от Сливен. Призна, че имал договори с луксозни брандове, а един път му предложили 9000 долара на ден и апартамент в Лос Анджелис хонорар, но посолството на САЩ не му давало виза и не успял да се възползва. Затова се върнал в Сливен и станал учител по физическо. Седемкратен републикански шампион по джудо е, като има над 300 медала у нас и в чужбина.

Теодора Мудева – гадже на Румен Радев и Мис България 2018 г. „За първи път от доста време с Румен ще заживеем заедно в „Игри на волята“.

Нямам търпение това да се случи – най-накрая“, сподели с усмивка тя.

Красимир Дунев – на 50 години, вицеолимпийски шампион на висилка от Игрите в Атланта през 1996 г. В момента е президент на Българската федерация по спортна гимнастика. След активната си кариера остава в САЩ заедно с Данчо Йовчев, като в Сан Франциско е бил директор на мъжката гимнастика, направил е много спортисти шампиони на Щатите. През 2008 г. с Данчо Йовчев се връщат в България и поемат федерацията, с която се занимават и до днес.

Никол Дунев – на 24 години, дъщеря на Красимир Дунев, треньор и инструктор по спортна гимнастика. От 2-годишна възраст е в залата. Била е 10 години в националния отбор по спортна гимнастика. През 2012 г. започва да печели медали както у дома, така и в чужбина. Спряла е със спорта на 18, защото има три операции и губи майка си, която е била болна от рак.

Всички тези 18 участници се впуснаха в първото си състезание още в първия си ден. Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева разкриха, че всички ще спят под открито небе тази нощ, но победителите ще бъдат в палатка с храна и шампанско.

Вторите ще нощуват под набързо скалъпен навес, с оскъдна храна, а последните в класирането ги очаква студ, глад и дълга нощ под открито небе.

Културистът Николай не успя да преодолее изпитанието си, тъй като усети сериозна болка и ромисли, че може да скъса мускул.

След тежки битки първите победители станаха състезателите от отбора на двойките.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?