Home » БЪЛГАРИЯ » Халваджиян: България е със сбъркани ценности, възхищаваме се на мутри и тарикати
Халваджиян: България е със сбъркани ценности възхищаваме се на мутри и тарикати

Халваджиян: България е със сбъркани ценности, възхищаваме се на мутри и тарикати

Много се говори за току що излязлата от печат биографична книга на Маги Халваджиян.

Той разказва доста истории от живота си, работата и хората, които е срещал през годините, а те никак не са малко през дългата му кариера около камерата под всякаква форма.

Пред Лора Крумова Халваджиян наблегна на най-важните според него моменти, описани в нея и най-вече дълбоката идея, заради която е създадена.

„Кредото ми винаги е било това – прави всичко което трябва, без да нараняваш някого около теб.

Прави го така, че да не те е срам да се гледаш в огледалото.

Книгата съм я написал, за младите хора, които ще я прочетат.

Те ще разберат, че това е така. В България са объркани ценностите.

Ние не се възхищаваме на учители, лекари или на хора, които правят нещо за това общество, а се възхищаваме на мутри, на хора, които погазват закона.

Когато осъзнах, че ценностната система на България се променя към негативно, тогава преди 15 години започнах с лекциите.

Ходя по университети и говоря, защото за мен е изключително важно младите хора да разберат, че това, в което живеем в момента, не е истина, а фикция. Живеем в измислен балон, който го създават медии и политици.

Искам да им покажа, че истинският живот е друг. В него можем да бъдем добри“, категоричен е Халваджиян.

Три са важните решения в живота. Това са къде да учиш, коя е жената до теб и какво ще работиш. Минах трите теста успешно. В живота има много кръстопътя. Стигаш някъде и не знаеш на къде да поемеш. Във важните моменти, в които вземеш грешно решение, се оказва, че всяка следваща стъпка е грешна., коментира важните неща в живота продуцентът.

От всичко най-важно е да си почтен в работата си и никога не съм прецаквал никого, както се говореше, че това се е случило със Слави Трифонов. Всичко това вече е изяснено.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?