Home » ЗОДИИ » Хората, родени на тези три дати имат мъдра душа! Силна интуиция и ангел-пазител се грижат за тях!
Хората родени на тези три дати имат мъдра душа! Силна интуиция и ангел-пазител се грижат за тях!

Хората, родени на тези три дати имат мъдра душа! Силна интуиция и ангел-пазител се грижат за тях!

Хората, чиято дата на раждане е на 7-ми, 16-ти и 25-ти, имат число на Душата 7. Тези души са под влиянието на Кету, подобно на Раху, като това не е небесно тяло, това са Лунните възли.

Това е друга точка на пресичане на орбитите на Луната около Земята и Земята около Слънцето. Затова Кету се нарича сянка. Но въпреки липсата на физическо тяло, влиянието на сенките на планетите върху живота ни е мистично и неочаквано.

В нумерологията се смята, че такива хора са мъдри, имат дълбоки познания, имат силна интуиция и ангел-пазител. Те са добри психолози, интересуват се от мистицизъм и всички видове изцеление, предпочитат алтернативна медицина. Добродушен, приветлив и привлекателен. Имате добър вкус, но не се интересувате от външния вид.

Те са креативни хора с богато въображение, могат да станат добри писатели или художници, те се отличават с оригиналност в творенията си. Те могат да печелят пари по различни начини. Целият ми живот се опитват да научат нещо и да го предадат на другите. Те са общителни, но самотата им е по-хубава. Достатъчно инертен. Обича свободата, защитава правото на лично пространство. Преживяване на любов към природата, красиви места.

Те обичат да спорят, имат своя собствена логика, философия и мироглед. Склонни към преувеличение. Благороден, любезен, сантиментален.

Дисциплиниран, организиран и принципен. Такива хора са щедри към своите близки, но икономични и пестеливи за себе си.

Те трансформират старите неща, поправят, преработват и намират нещо за всеки. Изхвърлянето на нещата е последно. В негативна проява те не са самоуверени, прекалено чувствителни и неспокойни. Често нещастни в семейните отношения. Трудно признават собствените си грешки и недостатъци.

Препоръчително е хората с Душа номер 7 да развият не привързаност към материалния свят, да приемат всичко, което им се случва, да бъдат искрени, скромни, да избягват опиянението и да уважават партньорите си.

Благоприятните години на живот са 21, 28, 35, 42 и 49, както и 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61 и 70;

Слабите периоди са януари и февруари;

Благоприятни дати са 7, 16, 25, както и 1, 2, 4, 10, 11, 19, 20, 22, 28, 29 и 31;

Благоприятни дни са неделя, понеделник и сряда;

Цвят – сив, опушен;

Камъни – котешко око, тигрово око.

Хората с число на душата 7 трябва да се стремят да развият в себе си положителните качества, свързани с Кету, да се стремят към най-добрите си проявления, да живеят в хармония с тази планета.

Ако вие или близките ви са родени на някоя от тези дати, споделете наблюденията в коментарите.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?