Горещи новини

Хороскопът на Павел Глоба за седмицата от 11 до 17 септември 2023 г.-Овен Паричната енергия ще бъде доминираща

Хороскопът на Павел Глоба за седмицата от 11 до 17 септември 2023 г.-Овен Паричната енергия ще бъде доминираща

Овен

Паричната енергия ще бъде доминираща сега. Овните трябва да насочат енергията си към подобряване на финансовото си състояние. Може би трябва да помислите за търсене на ново жилище, за намиране на нови партньори, приятели и допълнителни източници на доходи. В края на седмицата при необходимост ще можете да отидете в командировки. Сега има бяла ивица в любовните отношения. Овенът има всички шансове да намери нова любов и да укрепи отношенията.

Телец

Няма нужда да концентрирате вниманието си твърде много върху едно нещо. Сега за Телеца е важно да обръща внимание на всичко и малко по малко. Пътят към успеха за Телците може да е трънлив, но това е добре, защото проблемите ще ги научат на нещо ново. Сега си струва да се покажете на другите само от най-добрата страна. Това ще бъде седмица на избор – ще трябва да решите в каква посока да продължите.

Близнаци

Близнаците ще имат нужда от късмет, но не толкова, колкото обикновено. Сега всичките им проблеми могат да бъдат решени чрез подобряване на енергетиката у дома и укрепване на собственото им биополе. Можете да почистите, да пренаредите мебелите, да купите нещо ново, за да създадете комфорт. Астролозите съветват да следвате принципите си. Сериозни промени могат да дойдат в любовта. Сега няма нужда да изисквате твърде много от Вселената.

Рак

Красотата и здравето са най-важни за Раците сега. Тяхната сила е харизмата, привлекателността и лидерските способности. Всичко това ще им е необходимо най-вече в периода от 11 до 17 септември. Най-вероятно Раците ще станат най-популярните хора във всеки екип. Противоположният пол ще е луд по тях, но с това ще дойдат нови отговорности, нови проблеми.

Лъв

Лъвовете по-често да мислят как да се развеселят и да не изгорят в работата и в любовта. Може да преразгледате някои свои принципи и да разрешите проблемите в работата, у дома, в любовта. Лекият флирт ще ви помогне да отклоните мислите си от проблемите и да повишите самочувствието си. Началото на седмицата ще бъде най-успешно. Инициативата на Лъва ще им помогне да преодолеят всякакви неуспехи.

Дева

Девите е по-добре да се концентрират върху решаването само на проблемите си. Може да бъдете малко егоисти по финансови въпроси и в работата. В любовта ще имат нужда от хитрост и предвидливост. Смелите Деви ще могат да станат много по-щастливи. По-добре е да започнете тази трудна седмица с планиране. Освен това от 11-17-ти Девите могат да си направят непланиран подарък, като похарчат малко пари за любимите си хора.

Везни

Везните не трябва да показват на никого истинските си мисли. Недоброжелателите могат значително да навредят на успеха. Астролозите препоръчват да се грижите за себе си и тялото си през тези седем дни. Не трябва да претоварвате тялото си с физически тренировки и да оставате до късно на работа. По-добре е да се отпуснете колкото е възможно повече и да го прекарате с любимите хора. Чистотата и редът около Везните ще създадат вътрешен ред.

Скорпион

Скорпионите нямат нужда да се насилват да противоречат на собствените си принципи. В областта на любовта трябва да отворите сърцето си. Вселената ще даде на Скорпионите много сила и търпение.
Способността за учене на тези хора също ще бъде отлична. Тази седмица можете да вземете изпити и да започнете да учите. Промяната на обстановката също може да бъде от полза сега. Можете да отидете на почивка или в командировка за няколко дни.

Стрелец

Стрелците могат да бъдат себе си. Не е нужно да седите мирно. Важно е да търсите нови възможности и да променяте картината около вас. Работата ще бъде много ефективна, интелектуалната и физическата активност ще бъдат еднакво полезни. Астролозите препоръчват на Стрелците да не бягат от съветите на по-старите поколения. Трябва да мислите за бъдещето, но да живеете в настоящето.

Козирог

Козирозите може да се отегчат тази седмица и да изпитат пристъп на тъга, което ще се отрази много зле на любовната и бизнес сферата на живота. Семейният живот през тази седмица може да бъде изключително нестабилен и проблематичен. Всичко ще зависи от общите дела. Козирозите не трябва да омаловажават важността на семейните проекти. Физическото и психическото благосъстояние може да се подобри значително с наближаването на уикенда.

Водолей

Водолеите вероятно ще почувстват известна лекота. Понякога това ще им попречи да оценят правилно ситуацията и да вземат решения. Експертите съветват Водолеите да помогнат на близките си и на себе си. Не трябва да искате нищо в замяна, когато предоставяте помощ. Можете да облекчите стреса, като се разхождате. =Това е време на любов и приятелство, взаимопомощ и вдъхновение.

Риби

От 11 до 17-ти Рибите ще преживеят победи, късмет и много нови емоции. Астролозите съветват да се опитате бързо да завършите всички неща, които ви теглят към дъното. Спрете да отлагате важни проекти за бъдещето. Рибите трябва да покажат на всички около себе си, че не са провал и че на тях може да се разчита. Не можете да нарушите обещанията, дадени по-рано. Това е златното правило на септември и като цяло важно житейско правило.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Хороскопът на Павел Глоба за седмицата от 11 до 17 септември 2023 г.-Овен Паричната енергия ще бъде доминираща"

Какво мислите?