Home » ЗОДИИ » Хороскоп за днес 4 май-КОЗИРОГ Целеустремени и успешни, ОВЕН Ярък материален шанс
Хороскоп за днес 4 май-КОЗИРОГ Целеустремени и успешни ОВЕН Ярък материален шанс

Хороскоп за днес 4 май-КОЗИРОГ Целеустремени и успешни, ОВЕН Ярък материален шанс

ОВЕН

Ярък материален шанс

Този ден е свързан с различни емоции за представителите на знака. Основателно може да се твърди, че вашият шанс за сполука днес е значителен.

Промените нахлуват бързо в живота ви и разкриват нови възможности, каквито носи и днешният четвъртък. В момента става въпрос за споразумение, което бихте могли да сключите с хора от деловите среди.

ТЕЛЕЦ

Контролирайте емоциите

Днес едва ли има нещо, което да бъде в състояние да ви притесни. Деловата стабилност на Телците е извън съмнение, а четвъртък увеличава възможностите ви за печалби чрез делови ангажименти.  Емоционалността ви обаче е взривоопасна. Овладейте я! По-голямо внимание следва да обърнете преди всичко на партньорските взаимоотношения в бизнеса.

БЛИЗНАЦИ

Кавги и сблъсъци

Динамично ще премине деня ви. Разумно и тихо влагайте енергията си и мислете за хубавите неща, които ви предстоят. Този ден започва добре за Близнаците. Гарантира успех и желани постижения в материалната сфера, ако насочите усилията си в тази посока. Голяма е вероятността мнозина да решат, че е настъпил мигът да се справят със свои врагове, или да решат спорове с партньорите си. Ще последват кавги.

РАК

Материална сполука

Приятните емоции днес ще ви тонизират и заредят положително. Представителите на зодията ще насочат вниманието си към дела и въпроси от материалната сфера днес. Шанс за реализация на целите не липсва, но е необходимо да действате с много енергия, за да достигнете желания резултат. Другата ярка и успешна тенденция за този ден е любовната.

ЛЪВ

Владейте нервите си

Настроението може и да не е от най-лъчезарните днес, но затова пък сте толкова съсредоточени в работата си, че едва ли някой е в състояние да ви откъсне задълго от нея. Ако демонстрирате гнева си днес, може да очаквате катастрофални последици, които ще са за ваша сметка. Тук става въпрос за партньорските взаимоотношения – делови или лични. Другата тенденция, чиито ефект е диаметрално противоположен, говори за началото на  стабилизация.

ДЕВА

Положително развитие

Настроението може и да не е от най-лъчезарните днес, но затова пък сте толкова съсредоточени в работата си, че едва ли някой е в състояние да ви откъсне задълго от нея. Въпреки ясно доловимата нестабилност на ситуацията, готовността на Девите за реализация в деловата сфера е ярко подчертана, а шансът ви за успешни действия е значителен. Някои ще поемат на път, за да осъществят задачи, за които не са намерили време.  Други действат по финансови дела.

ВЕЗНИ

Нови делови възможности

Шумните места ще ви привличат неудържимо. Вътрешни вълнения ще ви подтикнат да се сближите с хора, които досега са стояли в периферията на контактите ви. Положителните възможности, които четвъртък разкрива за Везните се отнасят към материалната сфера и новостите от делови тип. В професионален аспект възниква допълнителен шанс за нова ориентация, чрез която бихте могли чувствително да увеличите финансовите си приходи.

СКОРПИОН

Разочарования

Новости от различен характер ще ви подтикнат да погледнете от друг ъгъл на възможностите и перспективите пред себе си. Мнозина от Скорпионите ще останат разочаровани през този ден поради несъществена цел. Обикновено става дума за очаквана делова възможност, с която за съжаление се разминавате. Водещите делови преговори през този ден следва да гледат на дискутираната тема мащабно,защото е перспективна.

СТРЕЛЕЦ

Енергични действия

Отнесете се с грижи и внимание към нуждите на близките си. Възможни са недоразумения, които обаче бързо могат да бъдат преодолени. Мнозина от зодията ще се сблъскат с мощни съпротивителни сили, които ще преодолеете с не по-слаба ответна мощна реакция. В случая става въпрос за неприятности без последствия. Ако въпросната ситуация се свързва със стар делови проблем, следва щателно да го обмислите отново.

КОЗИРОГ

Целеустремени и успешни

Поривът ви към непознатото ще бъде възнаграден. Стремежът ви към предизвикателства и приключения ще ви въвлече в интригуващи ситуации днес. Стабилни в начинанията си и устремени към реализацията си, Козирозите ще постигнат деловите си цели в четвъртък. Има голяма вероятност да се конфронтирате с някого в службата или от средите на бизнеса, но този епизод няма да попречи на успеха ви. Бъдете настойчиви. Хубави новини.

ВОДОЛЕЙ

Силно душевно напрежение

Работата ви днес предполага много повече творчество от обикновено. Личните проблеми предизвикват високо ниво на напрежение и трудно поносима душевна потиснатост у голяма част от Водолеите. На тази база днес мнозина влизат в конфликти с околните, рискуват да провалят делата си и да се лишат от успехите, които никак не трудно да завоюват.

РИБИ

Проявете решителност

Проявете доброто си сърце и не се сърдете, ако нещо не отговаря на очакванията ви. Разрешаване на делови проблеми, множеството лични ангажименти, и работните срещи, са начало на значително раздвижване и предстоящи  промени! Така изглежда бурния четвъртък за преобладаващата част от Рибите. В настоящия момент шансът е в ръцете ви. Нарича се реорганизация.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?