Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Хороскоп за седмицата от 21 до 27 август 2023 г. от Василиса Володина
Хороскоп за седмицата от 21 до 27 август 2023 г. от Василиса Володина

Хороскоп за седмицата от 21 до 27 август 2023 г. от Василиса Володина

Овен

Опитайте се да не се страхувате от трудностите и да вървите смело напред. Сега съдбата е на ваша страна и това трябва да се възползва. В отношенията с любим човек, Овенът може да има някои разногласия, особено това ще се усети към края на седмицата.

Имайте това предвид и не настоявайте на своето, когато възникнат спорни въпроси, научете се да отстъпвате и да изравнявате конфликтите. В крайна сметка мирът и хармонията във вашия дом зависят от това. И за да се освободите от съществуващото напрежение, правете йога, медитация.

Телец

Сега за Телците е важно да разберат какво наистина искате и очаквате от живота, вашите дейности и околните. Разбирането на вашите стремежи ще ви помогне да продължите уверено напред в абсолютно всяка посока.

Приемайте с благодарност помощта и съветите на другите, те ще ви бъдат полезни. Избягвайте интригите и задкулисните игри.

Близнаци

Буквално от вторник Близнаците ще усетят невероятен прилив на сили, ентусиазъм и енергия. Възползвайте се от този прекрасен момент, за да реализирате всичко, за което отдавна сте мислили и мечтали.

Ще ви бъде невероятно лесно да установите нови бизнес контакти, така че планираните срещи през втората половина на седмицата определено ще бъдат успешни и с най-голяма полза за вас.

Рак

Сега Раците не трябва да показват своя характер, повярвайте ми, това ще играе само срещу вас. Опитайте се да приемете ситуацията такава, каквато е, колкото и да ви е трудно и неприятно.

Гледайте напред и не се привързвайте към миналото, време е да направите уверена крачка към бъдещето си и е важно да го направите с високо вдигната глава. В храненето звездите препоръчват да бъдете избирателни, както и да се откажете от тежките и мазни храни.

Лъв

От противоположния пол Лъвовете ще почувстват очевидно внимание и покровителство. Затова новите запознанства в професионалната сфера ще бъдат особено актуални и перспективни.

Посещавайте интересни събития, конференции, семинари, обучения. Насочете усилията си към подобряване на личните си умения и разширяване на хоризонта. А през уикендите си позволете да се отпуснете истински и да се забавлявате. Заслужаваш го.

Дева

Сега Девите се насърчават да бъдат инициативни, смело да изразяват своите идеи и мнения, защото имат много шансове да бъдат не само чути, но и реализирани.

Важно е да планирате тази седмица по такъв начин, че да имате повече време да сте в движение, като постоянно превключвате вниманието си от една област към друга.

Везни

Бъдете готови за факта, че ще трябва да настроите атмосферата на околното пространство и няма да работи да прехвърлите отговорността си на другите. Така че въоръжете се с прекрасно настроение и бъдете готови да го подарите на другите.

За да заредите Везни с енергия ще помогнете да посетите онези места, където можете да получите невероятно естетическо удоволствие, вземете го в услуга.

Скорпион

През тази седмица много неща ще предизвикат недоволство и възмущение сред Скорпионите. Ако сте на ръководна позиция, бъдете толерантни и снизходителни към подчинените си, заяждането ви най-вероятно ще бъде безпочвено.

В отношенията с любимия човек не всичко ще бъде толкова лесно, колкото бихме искали, но в повечето случаи поради вашето настроение, поведение и нежелание да търсите компромисни решения.

Стрелец

Вие ставате все по-популярни във вашето общество. Мнозина ще бъдат готови да се вслушат в съветите ви и понякога дори да ви възприемат като ментор. Вътрешният подем ще помогне на Стрелците да постигнат много от това, което сте планирали.

Вярно е, че не забравяйте да вземете под внимание, че звездите препоръчват да действате само от втората половина на седмицата. Понеделник и вторник прекарайте много премерено и спокойно.

Козирог

Тази седмица изградете взаимодействието си с другите единствено върху партньорството. Прекарвайте повече време в неща, които ви харесват, и резултатите са видими веднага.

В края на седмицата Козирозите трябва да планират пътуване до светло събитие, където да се отпуснете емоционално и да се забавлявате.

Водолей

Леката разсеяност, която ще бъде характерна за Водолеите почти през цялата седмица, ще им попречи да се отнасят сериозно към текущите дела.

Ето защо, ако има възможност да прехвърлите важни задачи за по-късен период от време, използвайте я, за да избегнете грешки и сериозни пропуски. Ако е възможно, вземете си почивка в края на седмицата или поне си позволете да забравите за работата, за да се възстановите.

Риби

Бъдете сигурни, че дейността ви няма да остане незабелязана от никого, но се опитайте да не бъдете прекалено натрапчиви. Това може да бъде доста досадно за другите и да предизвика негативни емоции във ваш адрес.

Рибите трябва да обърнат необходимото внимание на физическото си състояние, да започнат да ходят на фитнес или да спортуват.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?