Горещи новини

Хороскоп за септември 2023 г. от Василиса Володина-Везните най-накрая ще правят това, което обичат

Хороскоп за септември 2023 г. от Василиса Володина-Везните най-накрая ще правят това което обичат

Овен

Овните през септември ще станат пасивни и безинициативни. Ентусиазмът напълно липсва и това ще ви създаде проблеми. Освен това през последния летен месец ще страдате от егоцентризъм и високомерие, инфантилност и детска наивност.

В професионалната област можете да се заемете с нови дела и проекти, но е по-добре да сведете до минимум пътуванията. Бъдете подготвени за факта, че енергията ви ще ви липсва. Както и финанси, между другото. В личния живот цари несигурност. В отношенията рискът от кавги и конфликти, негодувание и раздяла е голям.

Телец

За Телците това ще бъде месец на трудности и колебания. За вас това е време на необмислени действия, вътрешен смут, грешни действия и лъжливи заключения. Не се занимавайте със социална дейност, не вземайте съдбоносни решения. Освен това могат да възникнат здравословни проблеми.

Успех в професионалното поприще очаква тези, които са свързани с общуване, чужди езици, медийни продукти. Особено удоволствие ще донесе работата с информация. Работете внимателно с финансите и се пазете от измамници.

В личния живот всичко е наред. Самотните представители на знака ще се запознаят със своята сродна душа, а в отношенията на семейния Телец царуват мир и спокойствие, любов и взаимно разбирателство.

Близнаци

Близнаците могат да се забавят, страхувайки се от промяна и иновации. Ще има много трудни и любопитни ситуации, интриги и клюки. Емоциите няма да са от най-добрите. Поради неочаквани неприятности ще искате да се откажете и да отстъпите, но не трябва да правите това. Опитайте се да се адаптирате и да действате според обстоятелствата.

В професионалната област можете да надцените собствените си възможности, както и да подходите към въпроса чисто субективно. Опитайте се да се съберете, не спорете с началството. Финансовата страна на живота няма да ви разочарова.

В личния си живот се опитайте да не играете, показвайки, че всичко ви подхожда. По-добре е спокойно да поговорите с партньор за някои проблеми между вас.

Рак

Септември ще зарадва Раците с добро настроение и забавление. Чувствайте се свободни да отидете на събития, да се запознаете, да общувате. Живейте в момента и се наслаждавайте на живота. Самотните представители на знака ще се запознаят със своята сродна душа.

За семейните Раци е по-добре да не дават поводи за ревност. Поставете моралните принципи над всичко.

В професионалната сфера всичко е динамично и активно. Ще трябва да вземате решения бързо, но това не означава, че не трябва внимателно да анализирате всяка своя стъпка. Бъдете готови за изгодни предложения и нови задачи от началството. Бъдете събрани и внимателни.

В последните дни на септември са възможни униние и меланхолия. В този случай се занимавайте със спорт и прекарвайте повече време на чист въздух.

Лъв

Много благоприятен месец за Лъв, особено първите две-три седмици. Все пак бъдете готови да работите упорито, за да укрепите позицията и авторитета си. Възможни са конфликти с околните както в професионалната сфера, така и с приятели, роднини и близки хора.

Някой вкъщи може да ви предизвика откровена агресия. За самотните Лъвове съдбата ще даде дългоочаквана среща. Семейните представители на знака ще бъдат разочаровани.

В професионалната сфера ще се изморите от екипа си, ще искате да се пенсионирате, но едва ли ще успеете. В крайна сметка работата ви е безкрайна. Неблагоприятен месец за кардинални промени, включително за смяна на работа или преместване.

В края на месеца не допускайте необмислени, спонтанни разходи. Погрижете се и за здравето си.

Дева

Девите не са готови за промяна и ще й се противопоставят по всякакъв възможен начин. Освен това ще искате да избягате от работа и важни решения. Не можете да направите това, защото вашите задачи и отговорности няма да отидат никъде. Не отлагайте нещата за по-късно, за да избегнете натрупването им.

В професионалната област ще намерите много обещаващи проекти и уникални идеи. Имате достатъчно сили и възможности, за да ги реализирате успешно. Във финансовия сектор бъдете отговорни и контролирайте всяка стотинка. В личните отношения също трябва да поемете отговорност.

Везни

Везните най-накрая ще правят това, което обичат – да се грижат за себе си. Хармонизирайте вътрешното си състояние, включително мисли и чувства. При изпълнението на работните въпроси и финансовата сфера се ръководете от логиката, интелигентността и опита. Изхвърлете емоциите колкото е възможно повече. Не надценявайте собствените си възможности, в противен случай ще направите грешки и ще допуснете нервни сривове.

В работата ще успеете да вземете правилни важни решения, но в личните отношения всичко ще е неравномерно. Възможно е да има конфликти, моменти на невероятно щастие и хармония. Във всеки случай няма да скучаете. Във финансовия сектор трябва да спестявате. Няма да има здравословни проблеми.

Скорпион

Септември ще тества издръжливостта на Скорпионите. Много е важно да изпълните всички задачи, поставени за този месец и да не ги завлечете през есента. Отговорността ще падне грандиозна върху вас, но ще успеете.

Не започвайте нови дела, но не забравяйте да завършите текущите. Можете да се справите с всички трудности, в резултат на което ще получите отлична награда – както финансова, така и морална.

В личния си живот ще бъдете разочаровани. Втората половина може да ви подведе. Погрижете се за здравето си, не се преуморявайте и не се изнервяйте.

Стрелец

За Стрелците през септември семейните дела ще бъдат особено актуални. Всичко обаче ще върви в положителна посока. Това е време за съвместна работа, ремонт на къщата, придобиване на нов дом, както и пътуване и забавление. Избягвайте конфликтите и не седнете между четири стени.

В работата ще трябва да отстоявате своите позиции и гледна точка. Възможно е да се борите със себе си, с желанията си, например да напуснете всичко и да се приберете по-рано. Съберете се и не се поддавайте на емоции и моментни капризи.

Същото важи и за финансовите въпроси – те трябва да бъдат решени тук и сега, а не да се надяваме, че всичко ще се нареди от само себе си.

Козирог

Козирозите през септември са противопоказни за суетене и празни обещания. Правилно преценявайте своите сили и възможности. В някои ситуации, за да избегнете скандали и други неприятности, ще трябва да се държите различно от обикновено.

В професионалното поприще ще имате нови перспективи и възможности. Възползвайте се максимално от тях. Ще има възможност за смяна на работа или местожителство. Благоприятно време за това, без съмнение.

Трябва да се справим с важни финансови въпроси. Съберете се и изключете емоциите. Погрижете се за собственото си здраве, хранете се правилно и спете достатъчно.

Водолей

Водолеите ще имат глави в облаците. Това ще предизвика неправилна оценка на собствените възможности и сили. Свободните Водолеи ще имат шанс да срещнат съдбата си, а семействата трябва да прекарват повече време със семейството и приятелите си.

В професионалната сфера ще има проблеми и трудности. Трябва да се съберете и да използвате всичките си знания и опит, за да ги разрешите. Освен това неприятни изненади ще ви поднесе финансовият сектор.

Риби

Рибите трябва да намалят активността си през септември и това се отнася за абсолютно всички сфери на живота. Бъдете внимателни с финансите, не допускайте необмислени разходи.

На работа бъдете максимално внимателни и проверявайте всичко по няколко пъти. Не бива да посвещавате никого в своите планове и преживявания.

В последния месец на лятото ще бъдете много уморени. Не трябва да поемате твърде трудни задачи, а също така избягвайте изясняването на отношения със семейството и приятелите.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Хороскоп за септември 2023 г. от Василиса Володина-Везните най-накрая ще правят това, което обичат"

Какво мислите?