Home » ЗОДИИ » Хороскоп за 9 юли 2023г-Прекрасен ползотворен ден за Лъв, всичко върви добре за Телците
Хороскоп за 9 юли 2023г-Прекрасен ползотворен ден за Лъв всичко върви добре за Телците

Хороскоп за 9 юли 2023г-Прекрасен ползотворен ден за Лъв, всичко върви добре за Телците

Овен

Контролирай се. Сега не е моментът да давате воля на лошото настроение, раздразнението и гнева. По-добре е да се въздържате от необмислени действия, дори ако ви се струва, че те веднага ще постигнат целите ви. Не се карайте с хора, които са ви скъпи; дори и да трябва да положите усилия, за да запазите мира, повярвайте ми, струва си.

Овенът може да има малки парични постъпления. Опитайте се да управлявате правилно получените суми, не харчете твърде много за своите капризи и изпълнение на мимолетни желания.

Телец

Всичко върви добре за Телците. Денят може да донесе дребни трудности, но бързо ще ги преодолеете. Ще се появят добри идеи и със сигурност ще срещнете хора, с които да ги споделите. Ще има съюзници и съмишленици, може да се появят и нови бизнес партньори.

Лесно се възстановяват стари връзки и се създават нови запознанства. Учите се от грешките на другите, анализирате опита на други хора, получавате много полезна информация от тях. Можете да пазарувате; Най-добре е да закупите неща, необходими за работа и обучение.

Близнаци

Денят е добър за извършване на някои важни и трудни неща, ще се справите максимално добре с тях. Можете да вземате решения относно бъдещето, включително далечното, и да ги обсъждате с близки. Ще получите полезни съвети и препоръки, които ще ви помогнат да избегнете грешки.

Финансовото състояние на Близнаците може значително да се подобри, възможно е връщане на стари дългове или получаване на награда за свършена отдавна работа. Ще има шанс за сключване на изгодни сделки. Юридически въпроси се решават успешно, денят е подходящ за общуване с влиятелни хора, държавни служители.

Рак

Много успешна първа половина на деня. По това време Раците ще имат шанс да постигнат всякакви цели, да реализират дори най-смелите идеи. Важно е да вярвате в себе си, да действате независимо, без да чакате одобрение и подкрепа. Можете да правите покупки, включително непланирани, те ще бъдат успешни.

През втората половина на деня влиянието на положителните тенденции ще отслабне и това ще се отрази преди всичко на вашето благосъстояние – ще се чувствате уморени, слаби, възможни са главоболия. Ако е възможно, оставете нещата настрана и си направете почивка. Можете да се разходите или да излезете извън града; по-добре е да се въздържате от спортни и селскостопански подвизи.

Лъв

Прекрасен ползотворен ден за Лъв, идеален за сериозен бизнес и решаване на важни въпроси. Лидерските качества са ясно проявени, дори опитни и влиятелни хора се вслушват във вашето мнение, най-независимите хора се стремят да изпълнят вашите искания и инструкции по най-добрия възможен начин.

Много хора искат да ви угодят и вие можете да изберете с кого да правите бизнес и с кого да не. Финансовата картина е благоприятна, можете да правите дребни покупки, но е по-добре да инвестирате в бизнес или да спестявате за бъдещи инвестиции.

Дева

Бъдете внимателни: рискът от грешки през този ден е много висок и за да ги коригирате, ще трябва да положите много усилия. Логиката и здравият разум ще ви помогнат да вземете правилните решения, но под влиянието на емоциите можете да стъпите на път, който никога няма да ви доведе до целта ви.

Има опасност да забравите нещо важно, да загубите ценни за вас неща или документи, които скоро ще ви потрябват. Добре е наблизо да има човек, на чиято точност можете да разчитате. Умерените спортни натоварвания са полезни за Девите, но изтощителните тренировки и изморителната физическа работа не са желателни.

Везни

Денят за Везни е доста напрегнат и най-вече защото разбирането с другите е много по-трудно от обикновено. Опитвате се да не обиждате никого, но обичайната деликатност ви издава, така че понякога обиждате дори онези, които са ви много скъпи.

Настроението се променя лесно, достатъчна е една дреболия, за да загубите равновесие и да започнете да се изнервяте. Не е препоръчително да се занимавате с важни въпроси, да провеждате отговорни преговори, по-добре е да се отпуснете и да се отпуснете. Малките пътувания ще помогнат. Можете също така да зарадвате себе си с приятна покупка.

Скорпион

Благоприятен ден за общуване. Колкото повече хора са около вас, толкова по-добре се чувствате. На светски събития Скорпионите често се оказват в центъра на вниманието и това ги прави много щастливи. Възможни са романтични хобита, запознанства, които скоро ще получат приятно продължение.

Трябва да внимавате с парите, защото днес сте склонни да ги харчите твърде лекомислено, без да мислите за бъдещето. Някои Скорпиони са склонни да подаряват или продават неща, от които скоро ще се нуждаят.

Стрелец

Можете да постигнете максимален успех с минимални усилия. Възползвайте се от благоприятния момент, за да довършите важните неща, които сте започнали по-рано, да получите отговори на въпроси, които ви вълнуват отдавна. Приятелските и романтични срещи вървят добре, общуването с близките ви ободрява.

Стрелците трябва да съставят план за действие за бъдещето, да обмислят всички подробности. Сега правилно оценявате както текущата ситуация, така и силните си страни, не правете грешки. Благоприятен ден за големи покупки, можете да закупите мебели и домакински уреди, всичко необходимо за ремонт.

Козирог

Първата половина на деня е доста напрегната и не особено успешна. По това време Козирозите могат да имат кавги с близки, спорове за дреболии, конфликти с непознати хора. Не са изключени финансови загуби, неуспешни покупки. По-добре е да не започвате нови неща.

Постепенно влиянието на положителните тенденции се увеличава, чувствате се по-уверени и по-спокойни. В следобедните часове ще се отворят нови възможности и перспективи; в този момент е не само възможно, но и необходимо да се действа решително. Възможни са приятни изненади.

Водолей

Труден ден от гледна точка на общуване, може да бъде трудно да се разберете дори с близки хора. Обиждате се по-често от обикновено заради дреболии, понякога реагирате остро на безобидни забележки. Някои Водолеи трудно ще се разбират с деца, които особено се нуждаят от вниманието на представителите на знака.

Подходящ ден както за спокойни дела, така и за уединени размисли, небързано и обмислено планиране. Не бързайте да започвате нови мащабни проекти, дела, които могат да се проточат дълго време.

Риби

Не се поддавайте на провокации. Спокойствието и самоконтролът са точно това, от което днес Рибите имат нужда за успех. Няма да е лесно да се разберете с жените: техните капризи и непоследователни действия ще бъдат доста досадни. Възможни са малки финансови загуби, неуспешни покупки.

Околните хора се намесват в живота ви по-често от обикновено, дават много съвети, дори и да не ги поискате. По-добре е да се ръководите от собствения си здрав разум: неговите съвети са много по-полезни от препоръките отвън. В следобедните часове са възможни леки неразположения, по-добре е да не планирате досадни задачи за това време.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?