Home » КЛЮКАРНИК » Цецо Андреев звъни по нощите на Емилия, Башур му прати хора (Всичко за цирка)
Цецо Андреев звъни по нощите на Емилия, Башур му прати хора (Всичко за цирка)
Цецо Андреев звъни по нощите на Емилия, Башур му прати хора (Всичко за цирка)

Цецо Андреев звъни по нощите на Емилия, Башур му прати хора (Всичко за цирка)

Цецо Андреев тормози Емилия, защото не иска да работи с него, научи ko4.

Майсторът на четките, както Цецо Андреев нарича себе си, не стига, че добре се е погрижил за това да не работи повече с поп фолк певицата Емилия, но й търси и обяснение защо е прекратила използването на услугите му.

Докато той бе в къщата на „Биг Брадър“ през месец ноември, наяве лъсна как е прецакал съпругата на Жорж Башур. Четири пъти й обещал, че за снимките на поредното й видео той ще бъде на снимачната площадка, за да я приведе в подходящ вид, но в крайна сметка не спазил договорката и не се явил. Заради неговата несериозност се наложило на певицата да отмени снимките за друг ден, докато намери екип, на който да довери красотата и визиите си в лентата.

Вероятно заради това Емилия е прекратила работните си взаимоотношения с Цецо. Въпреки това тя посещава салона, в който той се изявява и който е собственост на колегата му – фризьор Момчил Спасов. Само че пайнерката спирала там само за да й барнат прическата, а макиажа доверявала на друг човек от друг салон…

Андреев се напил една вечер и решил да безпокои блондинката по телефона, за да й търси сметка защо игнорира както него, така и работата му. Емилия не обърнала особено внимание на обаждането му, но пък Жорж Башур решил да вземе отношение по казуса. Той изпратил един от охранителите си в салона със заръката да предаде на гримьора, че не му прави чест да звъни по нощите виновен и търсещ обяснения в неадекватно състояние.

Андреев щом чул кой човек го търси и от кого е изпратен, се скрил в тоалетната и не излязъл от там дълго време.

Последният им съвместен ангажимент е бил по клипа на „Завинаги“, песента, която пайнерката посвети на покойния син на Жорж – Феди. Ако там Цецо се е издънил, намесата на Башур в разпрата е напълно уместна.

Източник: www.kliuki.net

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?