Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Циганска булка се омъжи в рокля от масивно злато и с букет от стодоларови банкноти! Вижте чудото невиждано (Снимки):
Циганска булка се омъжи в рокля от масивно злато и с букет от стодоларови банкноти! Вижте чудото невиждано (Снимки):

Циганска булка се омъжи в рокля от масивно злато и с букет от стодоларови банкноти! Вижте чудото невиждано (Снимки):

Твърди се, че тази сватбена рокля е най-оригиналната рокля на годината!

Всяка булка иска да блесне на собствената си сватба. Но американка на име Кайла прие твърде буквално израза „бъди център на вниманието“ и избра рокля от истинско злато за сватбената си церемония.

златна сватбена рокля

Златна сватбена рокля – Снимки: социална мрежа

Циганските сватби са известни със своята пищност, пищност и ефектни тоалети. Младата Кайла от Западна Вирджиния се влюби в 24-годишно момче на име Тими. Младият мъж произхожда от семейство на римски цигани и живее в местната общност с майка си Линда.

За да се оженят, двойката трябваше да работи усилено: в края на краищата е почти невъзможно циганинът да получи разрешение да се ожени за момиче от гаджо (тоест от различен произход). Ето защо Кайла, която винаги е мечтала за обикновен минималистичен тоалет, трябваше да промени религията си в деня на тържеството, за да зарадва бъдещите си роднини.

булка златна рокля

Докато булката мечтаеше за модел сватбена рокля с гладък корсаж и пола тип русалка, бъдещата ѝ свекърва настояваше за бухнала многослойна версия в цвят праскова и със задължителния „богат” декор.

Решаването на трудната задача как да съчетаете две култури в едно облекло се оказа по силите на дизайнерката Sondra Celli. Тя е известна със своята екстравагантна визия за взискателни дами. Тя предложи да направи визията на бъдещата булка уникална, като покрие тоалета с 24 каратово злато.

златна сватбена рокля

Снимка: sondracelli.com

В хода на работа бяха зашити приблизително 15 000-20 000 парчета ирисцентни плочи върху корсажа, талията и гърба на тоалета. А бухналата пола се състоеше от парчета златиста тъкан с различни нюанси и текстури, създаващи ефект на още по-голям обем. Дълъг триметров швейф завърши шикозния и буквално хипнотизиращ външен вид на дрехата.

Така дизайнерката успя да създаде втален силует, но в същото време да вземе предвид желанието роклята да бъде възможно най-„бухнала“.

булка в златна рокля

Снимка: sondracelli.com

Искряща корона, съчетана с привличащи погледа бижута, завършиха сватбената визия на блондинката, правейки я още по-запомняща се. Изобилието от кристали беше невероятно. Използвани са навсякъде от – обувките до гривните.

Букетът на булката заслужаваше специално внимание. Вместо обичайните цветя, той се състоеше от истински стодоларови банкноти и златен плат, подобен на листа, същият като на роклята.

Някои смятаха облеклото на Кайла за кичозно.

На други пък много им хареса. Едно е сигурно: този сватбен тоалет направи момичето известно онлайн. И такава сватба дълго ще остане в паметта не само на младоженците, но и на всички, които са видели снимките на булката!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?