Новините на фокус
Home » СВЯТ » Цял свят говори за 48-годишния Лео ди Каприо и новата му приятелка – само на 19! (СНИМКИ)
Цял свят говори за 48-годишния Лео ди Каприо и новата му приятелка - само на 19! (СНИМКИ)

Цял свят говори за 48-годишния Лео ди Каприо и новата му приятелка – само на 19! (СНИМКИ)

Той може да си позволи всичко, включително и това да излиза с жени, на половината от годините му.

Ако се чудите за кого става дума, бързаме да задоволим любопитството ви – безобразно талантливият актьор Леонардо ди Каприо предизвика лавина от коментари в мрежата заради предполагаемата му нова приятелка, която е…

само на 19! Предвид, че звездата от „Титаник“ е на 48, разликата в годините им е наистина шокираща.

Това обаче явно съвсем не смущава и двамата, а Лео отдавна е свикнал с това, да обсъждат публично личния му живот. Между другото, той се оказва изключително дисциплиниран, що се отнася до собственото му правило да не излиза с жени над 25 години.

48-годишният Ди Каприо се раздели с дългогодишната си приятелка, моделът и актриса Камила Мороне миналото лято, няколко месеца след като тя навърши 25 години. Двамата бяха заедно в продължение на четири години.

Оттогава той бе забелязван в компанията на 27-годишната Джиджи Хадид, както и с други по-млади модели като 23-годишната Виктория Ламас.

Сега обаче актьорът за пореден път предизвика възмущение с най-новия слух за любовна връзка, след като беше забелязан да се гушка с 19-годишния модел Еден Полани.

Лео и Едън

Всъщност спорно е дали наистина се касае за връзка между двамата или просто за задушевен разговор между приятели – още повече че никой от тях нито отрече, нито потвърди слуховете.

А Полани наистина има с какво да хване окото на ценител на женската красота като Лео:

Едън Полани

ди Каприо приятелка

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?