Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Чалгадивата Анелия победи депресията, намери нова любов
Чалгадивата Анелия победи депресията

Чалгадивата Анелия победи депресията, намери нова любов

Анелия май се носи на крилете на любовта, научи ko4. Фолкдивата сама даде повод за коментари, като сподели снимка на камък във формата на сърце.

„Какво си намерих?“ – написа звездата на „Пайнер“, с което още повече засили слуховете, че пак е открила любовта – коментира изданието.

Засега хармонията в личния живот на певицата е предимно в сферата на предположенията. И в това няма изненада, тъй като Анелия е сред известните личности у нас, които всячески се стремят да бранят личния си свят. Хитовата изпълнителка е правила компромиси в далечното минало, когато все още бе омъжена за бизнесмена Коко Динев, който е баща на дъщеря й Ивон.

След раздялата изпълнителката избра да крие сърдечните си трепети. През годините я свързваха с Мартин Данона, Калоян Арсенов и дори с колекционера на креватни спомени Ангел Свинаря, за когото сега се твърди, че е с Мария.

Анелия винаги е избягвала да коментира отношенията си с въпросните господа, а и с други, с които са я свързвали. Тя посъветва младите момичета, които искат да приличат на нея, да бъдат в хармония със себе си, защото тогава всичко е балансирано и на мястото си.

„Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно“- споделя певицата, която на 1 юли ще празнува 37-ия си рожден ден.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?