Чалга певицата Емануела била снаха на министъра на икономиката (Снимки)

Emanuela bila snaha na ministara na ikonomikata

Новият министър на икономиката Петко Николов е бивш свекър на скандалната фолкпевица Емануела. Той е баща на риалити звездата Мартин Николов-Елвиса, който живя с чалга изпълнителката дълги години.

Връзката им бе изпълнена с публични кавги и обиди. Мартин стана известен в светските среди първо покрай отношенията си с Емануела, а миналата есен затвърди славата си, като стигна до финала на риалити шоуто за оцеляване „Игри на волята“ по Нова телевизия.


Емануела и Мартин като двойка 

Самият той се хвали, че е милионер, но не дължал възможностите си на знатния си татко, а на професионални турнири по покер, от които натрупал капитал. Към днешна дата Елвиса се води съсобственик на популярна верига елитни заведения в София и страната, чиято клиентела е целият роден политически елит и хайлайф.

Певицата Емануела обаче неведнъж е изригвала в социалните мрежи по адрес на бившия си. Тя твърди, че бил псевдомилионер и нямал пукнат грош. Докато Мартин участваше в „Игри на волята“, Емануела избълва куп шокиращи твърдения по негов адрес в социалните мрежи.

Мартин стигна до финал в последния сезон на „Игри на волята“ 

„Поведението му извън играта е същото, че и по-лошо. Предателства, обиди, заплахи, като селянин от кроманьонско време. Възпитание – нулево. Радвам се, че съм далече от това и се моля синовете ми, а и вашите такива, да не приличат и подражават на подобни болни хора с комплекси и без едно постижение в живота си, освен да са гаджета на известни жени.

Истината е, че ако беше добър човек, можеше да бъде успял, а не деградиращ, безполезен и обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои“, написа тогава тя.

„Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дават някой лев, да си оправи сметките. И когато аз кажех, че сме заедно, той им казваше, че съм „луда“. Карала съм го да отиде на психолог, можех да му помогна, но нещата ескалираха и си тръгнах“, допълва тя.

Всъщност самият Мартин е споделял неведнъж в тв ефира, че именно родителите му са една от причините връзката им с Емануела да се разпадне. Те били крайно против кандидат-снахата, а в периодите, в които той съжителствал с нея, не искали да го виждат и чуват. Мартин има две големи дъщери от предишна своя връзка, а славата му на сериен сваляч и бохем нажежила отношенията с родителите му.

Баща му Петко Николов, който понастоящем е служебен министър на икономиката, е ботевградчанин, известен юрист и икономист по образование. Той може да се похвали със завидна кариера по високите етажи на властта, макар никога да не е поддържал твърде публичен образ. Бил е шеф на Комисията за защита на конкуренцията, оглавявал е Патентното ведомство, Агенцията по приватизация, Национална компания „Индустриални зони“. Бил е дори говорител на дисциплинарната комисия в БФС.

Известен е като най-дългогодишния председател на КЗК – от 2003 до 2016 г., като е избиран от две различни правителства – на НДСВ и на ГЕРБ. Преди това е бил председател на надзорния съвет на Агенцията по приватизация от 2001 до 2003 г.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Чалга певицата Емануела била снаха на министъра на икономиката (Снимки)"

Какво мислите?