Home » KO4 STORY » Чаровният Кевин от „Сам вкъщи“ е минал през Ада – малтретиран от баща си, който взима всичките му приходи
Чаровният Кевин от „Сам вкъщи“ е минал през Ада - малтретиран от баща си който взима всичките му приходи

Чаровният Кевин от „Сам вкъщи“ е минал през Ада – малтретиран от баща си, който взима всичките му приходи

Маколи Кълкин е познат на мнозина с ролята си на Кевин в легендарните филми от поредицата “Сам вкъщи”, която му донесе невероятна слава като дете.

Маколи Кълкин Сам вкъщи

Независимо от наградата със звезда на Алеята на славата в Холивуд, зад Кълкин стои трудна житейска история.

Актьорът, който днес е на 43 години, е израснал в Ню Йорк с родителите си и шест братя и сестри. Те живеели в скромен апартамент, споделяйки стая без врата. Баща му, Кийт Кълкин, бил алкохолик, който малтретирал семейството.

Маколи Кълкин

След като Маколи постига успех, баща му отнема всички пари, които печели, и го принуждава да играе, дори когато момчето не иска.

Той манипулира сина си дълго време, а след това на 14-годишна възраст Макколи обявява, че се оттегля от света на актьорството. Скоро след това Кийт Кълкин умира, а кариерата на Макколи тръгва надолу, последвана от проблеми с опиатите.

Макколи Кълкин звезда Холивуд

Популярността му пада рязко и продуцентите не са сигурни какво да правят с него. Много от минувачите го спират на улицата и му казват,че не е толкова сладък, колкото изглежда във филма.

Въпреки финансовата сигурност, детството му го лишава от възможността да получи образование и той иска да продължи образованието си. За съжаление, наркотиците скоро стават негова реалност.

През този период той харчи до шест хиляди долара на месец за кокаин и е арестуван за притежание на марихуана, което му носи една година пробация. След тези тежки моменти той успява да се измъкне от ада на наркотиците и заявява, че “никога не би станал това, което е сега, ако не се беше сблъскал с проблемите си с наркотиците”.

От 2017 г. актьорът има връзка с Бренда Сонг, също дете актриса, и двамата имат две деца.

 

Макколи Кълкин и Бренда Сонг

 

Макколи Кълкин съпруга

 

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?