Новините на фокус
Home » СВЯТ » „Червеното сияние идва“: каква катастрофа вещае сляпата наследница на Ванга
„Червеното сияние идва“: каква катастрофа вещае сляпата наследница на Ванга

„Червеното сияние идва“: каква катастрофа вещае сляпата наследница на Ванга

Каеде Убер е мистериозно момиче с невероятен талант да „усеща“ бъдещето.

За удивителна се смята не само нейната дарба, но и фактът, че легендарната Ванга е предсказала нейното раждане. Твърди се, че известната българска ясновидка посочила мястото и часа на нейното раждане и предрекла, че тя ще спаси хиляди животи.

Момичето, лишено от зрение от първия ден на живота си, има уникална способност да „усеща“ бъдещето, включително да научава имената и съдбите на хората. Тя обяснява, че въпреки че не вижда света с очите си, тя усеща светлината, идваща от хората, което й позволява да проникне в това, което остава скрито за останалите.

От детството си тя демонстрира способностите си, като точно прогнозира потока от мигранти във Франция и много други световни събития. И сега, като възрастна, тя осъзнава, че зад нейната дарба се крие някаква висша цел.

множество

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Момичето вижда в бъдещето катастрофа, която тя нарича „Червено сияние“, по време на която огромни тълпи от хора ще напуснат Европа.

Тя предупреждава за времена, напомнящи средновековието, в които правилата и редът ще бъдат нарушавани и призовава да пазите себе си и близките си. Тя вижда причината в предстоящата „биозаплаха“ от американския континент. Учените няма да разберат с какво си имат работа.

Освен това Убер вижда проспериращо бъдеще за Русия, която ще помогне на други страни благодарение на езерото. Предполага се, че това е Байкал, който ще може да осигури почти целия свят с вода.

Каеде призовава да избягваме да повтаряме грешките от миналото и да се грижим за нашата планета. „Трябва да живеем в мир, за да запазим красотата и богатствата й за бъдещите поколения“, казва французойката.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?