Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Черната Златка се стопи до неузнаваемост
Черната Златка се стопи до неузнаваемост

Черната Златка се стопи до неузнаваемост

Черната Златка отслабна до неузнаваемост, научи КОЧ.

Черната Златка не се отказва от манията си да бъде слаба. След като стана майка в края на 2016 година, тя се зае сериозно с идеята да отслабне. Брюнетката започна строг хранителен режим, включващ много лишения и тренировки във фитнеса.

Въпреки, че за кратко успя да влезе във форма, тя не се отказва от режима си. Вместо да намали тренировките и да започне да се храни пълноценно, Черната Златка е намалила още повече количеството на храната, която консумира. Освен това тя посвещава и повече време на тренировките във фитнеса.

Резултатът от режима на Златка Димитрова вече е на лице. Тя е заприличала на тийнейджърка. Но злите езици шушукат, че манията й да бъде слаба вече е започнала да придобива застрашителни измерения.

Черната Златка се стопи до неузнаваемост

Приближени до нея коментират, че тя никога не е била толкова слаба и слабостта й вече започва да граничи с анорексия.

Почитателите й коментират в социалните мрежи, че тя е висока и не изглежда добре толкова слаба. Те я съветват да започне да се храни нормално и да не се лишава от нищо.

Част от феновете на Черната Златка имат друго мнение по въпроса. Те я поздравяват за упоритостта и смелостта да се сдобие с желаното тяло след раждането на сина си Миро, пише ПИК.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?