Горещи новини

Честито! Жаси от „Сделка или не“ роди 4-ото дете

Честито! Жаси от "Сделка или не" роди 4-ото дете

Една от най-красивите българки – Жаси от „Сделка или не“, роди. Секси блондинката дари съпруга си Ариф Маджид с момиче. Това е общо четвърта рожба за семейството.

Родителите решават да кръстят малката си принцеса Самая.

Жаси се хвана с милионерския наследник преди дълго години. Откакто е с него, тя почти изчезна от родния хайлайф и рядко се появява по публични събития.

Гордата майка изказа своите благодарности на доктор Мария Атанасова за топлото отношение към нея и новороденото и високия й професионализъм като не пропусна да поздрави и всичките ония лекари, които са я наблюдавали по време на цялата й бременност.

„Благодаря за професионализма и топлото отношение на д-р Мария Атанасова“, написа Жаси, чиято звезда изгря в емблематичното предаване „Сделка или не“.

Така в семейството на Жасмина и Ариф Маджид вече ще се радват на 2 по-големи госпожици Ариа и Изабела и баткото Заки. А те нямат търпение да видят и да гушнат малката си сестричка Самая.

Жаси с по-големите си деца

Целия Инстаграм профил на родилката бе залят от хубави пожелания. Феновете на госпожа Маджид я поздравяват за смелостта да роди 4 деца и благославят новороденото. Сред тях се откроява и поздрава на Златка Райкова. Която като майка на две деца желае на Жаси и Самая да бъдат много здравички.

Източник: България днес

Твоят коментар

Be the first to comment on "Честито! Жаси от „Сделка или не“ роди 4-ото дете"

Какво мислите?