Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Честито! Любима звезда от сериала „Братя“ чака бебче (СНИМКА)
Честито! Любима звезда от сериала "Братя" чака бебче (СНИМКА)

Честито! Любима звезда от сериала „Братя“ чака бебче (СНИМКА)

Огромното си щастие сподели с почитателите си любимата актриса от сериала „Братя“ – Искра Донова. Тя е бременна с първото си детенце, а благата вест идва след дълъг период на опити за забременяване.

Бебчето се очаква да се появи в края на януари догодина, като единствената подготовка, която щастливите родители правят за момента, е ремонт на детската стая.

Донова, която тази година навърши 40, сподели, че е забременяла в клиника в Истанбул, след като преминала серия от процедури. Тъй като по това време снимала сериала „Братя“, това налагало през определено време да лети за турския град, а в паузите между снимките си слагала специални инжекции.

Искра разказа още, че първите три месеца от бременността ѝ преминали доста трудно, тъй като ѝ ставало лошо от голяма част от храните, които консумирала. Не можела да пие дори вода. Единственото, с което успявала да се храни, било диня, козунак и спагети.

Искра Донова бременна

Снимка: 24 часа

Актрисата и половинката ѝ решили, че в началото няма да споделят с никого новината за бебето, докато не минат критичните седмици и лекарите не ги уведомят, че всичко с плода е наред. Дори на родителите си съобщили чак след този период.

От суеверие Искра все още не разкрива какъв ще е полът на бебето, освен това и не купува нищо преди раждането му. Тя обаче обясни, че ежедневно ходи във фитнес залата, за да спортува, но всичко, което прави, е под наблюдението на инструктора ѝ, като няма никакво натоварване в областта на корема.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?