Home » КЛЮКАРНИК » Честито! Петя Дикова роди момченце! (Първа снимка на мъника)
Петя Дикова роди

Честито! Петя Дикова роди момченце! (Първа снимка на мъника)

Малко по-рано днес, ко-водещият на „На кафе“ Илиян Любомиров се похвали, че половинката му – водещата Петя Дикова, снощи го е дарила със син, узна КОЧ

Бебето носи името Александър и се е родило 55 сантиметра и 4,260 килограма, а майка му се чувства добре.

Илиян призна, че това е най-емоционалният момент в живота му. След като е видял и гушнал Алксандър, си е тръгнал плачейки. Вървял е по улиците със сълзи на очи и е прегръщал непознати хора.

За последно видяхме Петя с наедрялото си коремче на събитието на ДНК през март, както тя сама се шегува: „Аз съм триизмерния модел на каузата на ДНК“. Тогава тя не издаде своя термин, но на всички им се стори, че раждането ще е скоро. Тя е посланик на кампанията „Направи го сега“, чиято цел е да стимулира младите да създават деца по-рано.

Броени часове, след като стана майка за пръв път, Петя Дикова показа и първа снимка на бебчето – или поне на малката му ръчичка.

Кадрите веднага обиколиха социалните мрежи и събраха стотици лайкове. Така двамата родители направиха съпричастни към радостта си и многото фенове.

На профила си в социалните мрежи бащата на малкия Александър — Илиян Любомиров сподели снимка на новородения си син. Петя и бебчето й са добре, а таткото място не може да си намери от щастие. Той дори написа трогателен пост в социалните мрежи, както вече ви информирахме от Ко4

„Днес се роди нашият син Александър Илиянов Любомиров. Той е истински юнак, цели 4260 г и 55 см. И той, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатоли Дуковски и екипа му в „Майчин дом“, защото ни преведоха спокойно и благополучно по този вълнуващ път.

Petya, ти сбъдна най-съкровената ми мечта и ме дари със син. Обичам те до безкрайност. Синко, добре дошъл”, каза Илиян Любомиров .

Както е модерно сред звездите напоследък, Петя и Илиян избраха да покажат снимка направо от родилното, вместо да правят специална фотосесия. И по всяка вероятност това ще бъде един от малкото публични кадри на малчугана, докато порасне повечко.

Да им е честито!

Източник: За жената

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?