Home » КЛЮКАРНИК » Четири години домашен арест за Азис! Ето защо
Четири години домашен арест за Азис! Ето защо
Четири години домашен арест за Азис! Ето защо

Четири години домашен арест за Азис! Ето защо

Цели четири години Азис прекарва в апартамента си, без да си показва носа дори до магазина. И всичко това заради неспирните обиди, които по онова време се опитваха да го съсипят, писа „Шоу“.

Близки приятели на Васко ходили до дома му, но разговаряли с него по домофона. Те стояли пред блока и го умолявал да ги пусне или да излезе при тях. Четири години получават категоричен отказ. Изпълнителят на „Хабиби“ толкова много се разочаровал от държавата, че нямал желание да вижда дори най-близките си. Единственият човек, който е до него през това време, е Гала – майката на дъщеря му Рая.

Това време Азис използвал за самоусъвършенстване и четене на много книги. Именно те го вадят от депресивното му състояние и след четири години домашен арест, наложен от самия него, той отново излиза на бял свят.

Към днешна дата гледа с насмешка на случилото се и дори не може да повярва, че го е направил. Доволен е от това, че приятелите му не го зарязали, макар той да се държал грубо с тях и да не искал да ги вижда. От две години е станал отново домошар, не излиза по барове, но непрекъснато има гости или ходи при приятелите си в домашна обстановка.
Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?