Home » ЗА ДАМИТЕ » Чудотворна молитва към Богородица за семейството
Чудотворна молитва към Богородица за семейството

Чудотворна молитва към Богородица за семейството

Семейството е най-ценното нещо, което човек има, то трябва да се пази и съхранява. Всички проблеми могат да бъдат преодолени с Божията помощ. Ето защо, когато в семейството възникне раздор, вярващите се обръщат към молитви за семейно щастие.

Когато сме млади, не мислим за необходимостта да се подготвим за семеен живот и съзнателно подхождаме към търсенето на сродна душа. Най-често младите хора се срещат, общуват, без да мислят с кого искат да създадат семейство. Такива срещи най-често са много бурни, емоционални, но празни и следователно имат тъжни последици.

Липсата на житейска мъдрост или може би жаждата за познание относно себе си и другите тласка хората към обременителни връзки, които се разпадат при най-малката кавга. За да преодолеете тези проблеми, можете да се обърнете към специални молитви за семейно щастие, които помагат на съпрузите да възвърнат доверието, взаимното разбирателство и хармонията в отношенията. Смята се, че помощта на такива молитви има голяма сила.

Чудотворна молитва за семейството към Богородица

Мнозина се обръщат към Божията майка с молби за семейно щастие. Искайки най-съкровеното, бъдете искрени с Божията майка, не крийте нищо, бъдете чисти в мислите и душата си, покайте се за всичко. Само когато се освободите от негативизма, ще има място за радост и щастие в живота ви. Ето една семейна молитва:

„Небесна Владичице, на Теб се молим, вземи нашето семейство под Твоята защита. Настани се в сърцето ми, в съпруга ми и в децата ни любов и всичко най-светло, което е на света. Спаси семейството ми от разлъка и раздяла.

Нека мирът и любовта царуват в нашата къща, спаси и запази съюза от човешко зло и плена дяволски. И ние ще продължим да прославяме Твоето име, предавайки историята на живота Твой от уста на уста во веки веко.

Спаси ни, Пречиста Дево, не допускай раздяла с моя любим човек. Да се ​​прослави Твоето име и Твоята помощ. Амин“.

Чудотворна молитва за семейно щастие

Отправяйте молитви за семейството към Господ, защото Той има силата да промени съдбата ви. Дори сега Той продължава да твори Вселената и вашия живот. Но не можете да  търсите щастие само с молби: бъдете благодарни за всичко, което имате. Преди всяка молба към Създателя Му благодарете, както и след всяка получена помощ.

Мощна молитва за щастие и за семейството:

„Отец Наш Небесен, в името на Христа , аз Те призовавам и моля за истинско щастие. Дай на семейството ми неземната любов, с която обичаш всички ни. Научи ни да обичаме, както само Ти можеш. Нека любовта в нашето семейство се умножава и укрепва всеки ден.

Помогни ни да разберем, че само в любовта е нашето спасение. Подари ни мъдрост, така че с Твоя помощ да се освободим от всичко излишно по пътя, както в думите, така и в действията наши. Само Ти си истинският създател на животите човешки и само Ти можеш да решиш кой заслужава щастие и кой го иска напразно. Но ние няма да се уморим да Те хвалим, спазвайки всички Твои заповеди и ще предадем

Твоето слово на нашите деца. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?