Home » БЪЛГАРИЯ » Чуйте последните думи на Гери, която почина, след като скочи от кола
Чуйте последните думи на Гери която почина след като скочи от кола

Чуйте последните думи на Гери, която почина, след като скочи от кола

В събота срещу неделя четирима младежи – 19-годишният Димитър Димитров от Косталево, 18-годишната Гери, още един 18-годишен и 14-годишна девойка, решили да се повозят до „Леденика“.

Зад волана на лекия автомобил „Фолксваген Голф“ седял Митко, който наскоро бил изкарал шофьорска книжка и си купил колата. На връщане от пещерата Димитър карал по-бързо, отколкото позволява пътят в района, а Гери се молела да се приберат живи, тъй като я било страх. Всичко това става ясно от няколко видеа, направени от 14-годишната девойка, която се возела на задната седалка с Гери в злополучната нощ.

От кадрите се чува, че Гергана да казва „Няма да карам курсовете от страх“ и „Моля се на Господ да се приберем живи и здрави“, докато останалите младежи в колата слушат силно музика и най-вероятно се забавляват, возейки се по пълния със завои планински път.

Гери няколко пъти молела Димитър да намали скоростта в противен случай щяла да скочи в движение. И го направила. Сигурни източници разкриха, че последния път, в който бъдещата абитуриентка помолила Митко колата да се движи по-бавно, директно отворила вратата и миг по-късно се озовала извън автомобила, съобщава Bulnews.

Според информацията от полицията, Гергана е приета в спешното отделение на врачанската болница малко преди 1 часа в нощта срещу неделя. Лекарите направили всичко по силите си да я спасят, но около 5 часа сутринта тя починала.

Още през нощта полицията започва разследване на тежкия инцидент и разпит на свидетелите. Пътувалите с Гери обаче дават доста противоречиви показания и не са сигурни дали момичето наистина е скочило умишлено, след като отваря в движение вратата на колата, или просто е загубило равновесие.

След злощастната случка семейството на Гери е съкрушено. Тя има двама братя и сестра, като е най-малката от всички деца. Според неофициална информация, 18-годишното момиче е живеело с баба си и своята майка в апартамент във Враца, а почивните дни, когато не била на работа, прекарвала в Косталево при другите си роднини.

19-годишният Димитър Димитров е от същото село. Младежът е първи курс студент в София и се прибрал в родното си място за уикенда.

След нелепата смърт на 18-годишната ученичка в социалните мрежи се появиха коментари, че Митко е известен любител на високите скорости. Според някои е участвал и в дрифтове, организирани нелегално в околностите на Враца.

Съселяните му обаче отричат като подобни твърдения и ги определят като нелепи. Жителите на Косталево описват Димитър като уравновесен младеж, който загубил баща си наскоро и се грижи за майка си.

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?