Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Шалтера: Най-накрая успях – току-що наръгах жена си
Шалтера: Най-накрая успях - току-що наръгах жена си

Шалтера: Най-накрая успях – току-що наръгах жена си

Криминогенът Илтер Асанов, чийто прякор е Шалтера, съобщи чрез живо включване във фейсбук, че е наръгал жена си и отива да се предаде в полицията.

„Току-що наръгах жена си. Най-накрая успях. Отивам да се предам. Псуваше майка ми, баща ми. Цялата ми рода. Изяде ми всичко. Най-накрая я наръгах и съм много щастлив. Псуваше сина ми, майка ми, баща ми, цялото ми семейство. 26 жалби съм пуснал в прокуратурата. Една не е образувана. В Стефаново ми събори къщата, нивите продаде, аз останах на улицата. Да е урок на всички жени. Да се знае“, заключва Шалтера.

Жената е била откарана в Спешното отделение в болницата. Според първоначалния преглед Снежана, както се казва жената, имала повърхностни рани – на тила, на бузата. Но тя е избягала от болницата и не е ясно дали няма и по-сериозно увреждане, предава Про Нюз.

Жената е напуснала болницата дори без личната си карта, оставила и амбулаторните листи за прегледа.

Припомняме, че преди 3 години Шалтера отново стана печално известен. Тогава той преби в индустриалната зона в Добрич шофьор и стреля по него с пистолет.

Инцидентът стана по пътя Добрич – Варна. След отнемане на предимство на изхода на Добрич от лек автомобил “Пежо“, Илтер с управляваното от него “Ауди А8″ започва да преследва колата с водач Пламен Михов. Илтер възпроизвел изстрели със сигнално-газов пистолет, преработен в огнестрелно оръжие, и изблъскал извън платното за движение „Пежо“-то. Принудил водача да излезе от колата, нанесъл му удари и му причинил лека телесна повреда.

Задържаният бе обвинен и за това, че е държал огнестрелно оръжие без да е имал надлежно разрешение. Според повдигнатото обвинение Илтер Асанов противозаконно е повредил и колата, управлявана от пострадалия.  Шалтера бе осъден на 20 месеца затвор.

Пострадалият Пламен Михов и съпругата му Илияна настояваха на агресора да бъде повдигнато обвинение за опит за убийство и умишлено причиняване на ПТП. Михов лежа и в болница.

Илтер Юмеров Асанов-Шалтера има и присъда за закана за убийство и увреждане на имущество от ноември 2019 година. Той вандалствал и отправял закани за убийства към баща си и жената, с която живеел.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?