Светът е малък, та камо ли България… У нас ей така, както си вървиш, може да срещнеш роднина или… баджанак.

Такива се оказаха Глория и нейна колежка, нашумяла отново напоследък. Двете са се ползвали (Гло все още се ползва) от ласките на младия Добромир Добрев.

Да, примата на чалгата не е първата певица в тефтерчето на Добри. Преди нея той е мачкал чаршафите с Татяна – същата Татяна, която гледаме в Сървайвър и която е била любовница на Благой Георгиев.

Новината гръмна преди часове като стана ясно, че аферата на Татяна и Добри е била след като е скъсала с футболиста през 2018-та. Както знаем, певицата се впуска в любовни връзки след развода със съпруга си, който я направил лопатар, а тя решила, че няма да е толкова проста и ще си навакса преживяванията и емоциите.

Благой забърса Татяна след развода с Есмер Омерова, но двамата не продължиха дълго. Едва приключила с него, тя среща чаровния и още по-млад по онова време Добрев, който я сваля настойчиво, а тя бързо се предава на чара му.

„Само дето баба Гло се хвалеше, че Добрито се скънал да я ухажва, дорде му пусне. Че той и Татяна е ухажвал, а и кой знае колко още… Така че да не се дуе толкова, че току-виж лъвчето я изненадало с още петшестнайсет нейни „оправени“ колежки“, смеят се в нета.