Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Шеф Петров се изпусна: Издаде някои от участниците в Биг Брадър Ол Старс! (Виж кои са)
участниците в Биг Брадър Ол Старс

Шеф Петров се изпусна: Издаде някои от участниците в Биг Брадър Ол Старс! (Виж кои са)

Устатият готвач шеф Петров разкри кой ще влиза в новия сезон на Биг Брадър Ол Старс. И успокои мнозина, че той няма да е част от шоуто за скандали този път.

Ето какво написа в мрежата скандалният кулинар:

„ЛЕЛЕ… АЗ завеждам кастинга за „Ол Старс на Биг Брадър“… Уж случайно, всички поканени ми се обаждат да питат…дали случайно аз… Така-малко тра-ла-ла… Спокойно няма да Влизам… Обидих нежното сърце на иначе смелия и страшен „Ботуш“ (билите знаят, че кастинга 50% се формира на лична симпатия)… пък и той няма пари за шефа!

Ще има всели хора и общо взето ще е позитивен Ол Старс, за да изкупят мазеляка който ще сътворят във ВИП-а! Не се притеснявайте, Шефа си е в ресторанта… ПОДПИСВАЙТЕ!

…. Ама ако влезна нали знаете, че ще има танци… Чакай да не кажат, че си правя реклама с тях… Защото не искат да кажат, кой с кой си прави реклама и не обявят рейтинга от Европа и Америка на Вип-а 2017.

Плюс това нямат нужда от мен, както и аз от тях! Мегз – Миглена Каканашева да продава роклите, Джулката Детокс, а за Даниел Петканов си е съдба… Сватбата, после Раждането и накрая …… това е ТВ живота…

Някоя бивша Мис, Артист който пее Джо Кокър, гаджето на нашия Ален Дeлон, част от снимка в Кокаляне и те така……. Приятно гледане!!!“, изригна по своя си начин шеф Петров.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?