Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Шокираща СНИМКА взриви мрежата: Доказва огромна измама в „Ергенът“! (ВИЖ Я ТУК)
Шокираща СНИМКА взриви мрежата: Доказва огромна измама в "Ергенът"! (ВИЖ Я ТУК)

Шокираща СНИМКА взриви мрежата: Доказва огромна измама в „Ергенът“! (ВИЖ Я ТУК)

„Ергенът“ – формат, който мнозина обявяват, че не гледат, защото било простотия, но реално не пропускат да хвърлят по „едно око“. Заключение, което се базира на хилядите коментари и страници, създадени в чест на предаването.

И напълно разбираемо – хората искат любов и се вълнуват от нея. Но искат и това, което им се показва на екрана, да е истина, а не елементарен и тъп сценарий. Което и този сезон се оказа така.

Снимка, направена от зрител, по време на последния епизод, накара потребителите да изригнат в мрежата и да обявят бойкот на формата. А причината – на фотото ясно се вижда слушалката, поставена в ухото на Евгени Генчев и то по време на поредния вечерен коктейл с участничките.

Естествено е пианистът да има прикрепен към себе си микрофон, особено на церемонията на връчването на розите, но да му диктуват коя да покани на среща и какво да говори пред момичетата, е меко казано абсурдно, коментират зрителите.

„Не стига, че нарушават правилата като първо гонят оная лигла Айлин Бобева, а после ще я връщат, ами и ще му казват с коя какво да говори. Това предаване става пълен шит и повече няма да го гледам“, беснее потребителка.

А болшинството продължава да настоява, че Валерия Георгиева или Елена са най-пасващи на Генчев.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?