Home » КЛЮКАРНИК » Ще бойкотират ли предаването? Зрителите в недоумение, след като Алек изгони любимката им снощи (СНИМКИ)
Shte boikotirat li predavaneto?

Ще бойкотират ли предаването? Зрителите в недоумение, след като Алек изгони любимката им снощи (СНИМКИ)

Снощи в „Ергенът“ се случи нещо, което едва ли някой е очаквал. Алек Младенов изгони от имението най-харесваната от зрителите участничка – Васка Джурова.

В резултат страницата на предаването в социалните мрежи бе залята с възмутени коментари по адрес на Ергена и продукцията.

Васка Ергенът изгонена

Васка, която е фармацевт, остана на церемонията на розата последна, заедно със Силви. Разбира се, всички дружно си отдъхнаха, убедени, че тази, която ще напусне имението, е Силви. Че как иначе, при все, че нито се спогажда с останалите, нито Алек проявява интерес към нея.

Е, той и към Васка го нямаше никакъв, но тя поне се ползваше със симпатии сред участничките, но явно последната дума е била на сценаристите. Васка Джурова остана сащисана от решението на ергена и не скри сълзите си пред камерите.

Васка Ергенът сълзи

Тя се разплака и призна, че за нея това е било шок и се чувства зле, защото е започнала да харесва Младенов. „Не е ясно кога и как точно го хареса, като не си направи труда и веднъж да го заговори или да поиска среща, но тя си знае. Фалшива ми се струва, а и се говореше, че навън имала гадже“, коментират някои от зрителите, които явно не са сред най-големите й фенове.

Едно е сигурно обаче и това е, че Силвито ще си навлече още повече противници в имението.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?