Home » КЛЮКАРНИК » Ще я познаете ли: Коя е тази известна българска водеща?
Ще я познаете ли: Коя е тази известна българска водеща?

Ще я познаете ли: Коя е тази известна българска водеща?

Малкото симпатично момиченце, което виждате на снимката по-горе, едва ли знае, че ще се превърне в най-известната телевизионна водеща в България.

Няма някой, който да не познава лицето ѝ от малкия екран – с нея се будим всяка сутрин в ефира на NOVA. Точно така, това е чаровната водеща на предаването „На кафе“ – Гала!

На снимката тя е в първи клас и се готви да отиде на първия си учебен ден.

Само ако е знаела малката Галя Пенева, както е истинското ѝ име, какъв професионален път я чака!

След като е завършила е педагогика и детска психология във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ е била модел за кратко. Началото на телевизионната ѝ кариера е в шоу „Невада“ по БНТ. След това става водеща на няколко предавания: „Топмодел Зодиак“ по БНТ – Канал 1 с продуцент Стамен Илиев и Константин Будев, „Фамилия топ шоу“ (продуцент Чавдар Младенов) – по ТВ MSAT и в Евроком България – „Мис Столверк“ с продуцент Стамен Илиев.

Модният експерт Любомир Стойков сподели преди няколко години в Instagram профила си архивeн кадър от 1992 г., на който го виждаме с Гала на модно ревю в София. Определено можем да кажем, че тя не се е променила много и днес, когато е на 56 г., и е запазила своя неповторим блясък.

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване „На кафе“.

Шоуто спира да се излъчва в края на юли 2005 г., но се връща на екран на 16 февруари 2009 г. В сутрешния ефир на NOVA то продължава да се излъчва от понеделник до петък от 09:30 часа.

Източник: Една

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?