Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Щипка сол ще ви предпази от завист и омраза. Направете ритуала и се сбогувайте с провала, бедността и нещастието!
Щипка сол ще ви предпази от завист и омраза. Направете ритуала и се сбогувайте с провала бедността и нещастието!

Щипка сол ще ви предпази от завист и омраза. Направете ритуала и се сбогувайте с провала, бедността и нещастието!

Благодарение на солта можете да се отървете от цялата негативна енергия, изпратена към вас, и от всички лоши неща, казани за вас. Ако хвърлите сол през прозореца, можете да блокирате лошата енергия.

Това, обаче, трябва да се прави в момент, когато луната намалява. Всеки може да направи това.

Необходима ви е обикновена сол, с която да извършите процедурата. Направете я, когато почувствате, че в живота ви има твърде много неприятности, които не би трябвало да се появяват тоест смятате, че някой ви е навредил.

Вземете щипка сол с лявата си ръка. След това хвърлете през всеки прозорец, дори през балкона. Когато го правите, кажете следните думи три пъти:

“Изхвърлям с ръка неприятностите надалеч, кой каквото ми е пожелал, да се върне при него. Каквото при мен е дошло, да се върне обратно. И това е така!”

Дори, ако вече сте изхвърлили солта, пак можете да повторите тези думи три пъти.

Тази процедура помага да се отървете от всякакво зло, всякаква завист.

След като направите това, ще забележите как животът ви се променя към по-добро. Ще забележите, че всичко се подобрява: връзката с любимия човек, работата, появяват се пари. А също така ще се чувствате добре и спокойно.

Солта е проводник, който помага за премахване на всички негативи от живота. Опитайте този ритуал със сол и ще разберете, че усилието ви не е било напразно!

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*