Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Ясновидката Гюкчен: Баневи няма да бъдат осъдени, в България ще има терористичен акт
Ясновидката Гюкчен: Баневи няма да бъдат осъдени

Ясновидката Гюкчен: Баневи няма да бъдат осъдени, в България ще има терористичен акт

Известната ясновидка Илиана Чаушева, по-популярна с прякора си Гюкчен, направи шокираща прогноза за новата година и коментира, че след динамичната 2018-а, 2019 година ще бъде преходна, като ни очакват много промени.

Припомянаме, че Гюкчен бе единствената ясновидка, която предрече, че Великобритания ще излезе от ЕС през 2016 г. и се оказа права. Освен това каза за атентата на бургаското летище и предсказа, че държавите на Балканите ще започнат да се обединяват.

Прогнозата на известната ясновидка Гюкчен за 2019 вещае тя да е изпълнена с трудности, видя Ко4.

Очаква се банкова криза след месец август. Неприятностите ще са във връзка с кредити, инвестиции, бизнес. Реформите в България няма да са подвластни само на политическия елит, но и на гражданското общество. Гражданското неподчинение ще продължи до март месец, когато има ретрограден Меркурий и след това ще се дойдат избори. По думите ѝ в страната се задават много политически дебати и кръгли маси. Ще се съберат много хора на едно място, които ще решават съдбата на страната. Времето ще работи за България, макар че ще има две трудни години.

Истинският преход започва едва сега. Политическа криза в страната има от миналата година.

През 2019 г. отново ще има протести, но те вече няма да са на основата, на която са предните – бунтарството, а на ниво преговори и по-високи изисквания. В момента, ако има избори, партиите ще се наредят като преди, само че Патриотите щели да си отидат от властта след август месец. Големи реформи в страната ни се очакват след март. Ще има избори, след което ще се оформят четири конфигурации в парламента, като едната от тях може да е гражданска формация. През следващите две години пак ще има масово изселване на българи, казва Гюкчен.

„В почти всяко семейство вече има хора, които взимат наркотици. Тревата не е безобидна. Трябва да легализират медицинската дрога, за да го няма това масово разпространение, което сега се случва”, казва тя.

„Много катастрофи ще има, и то все покрай празници“, категорична е гадателката. На въпрос дали ще има още знакови арести в страната на бизнесмени, Гюкчен разкрива, че Баневи ще бъдат оправдани. След година и половина те ще са на свобода, категорична е тя. По друг нашумял случай за корупция срещу бившия кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева гадателката заяви, че за нея тази жена няма вина.

Според нея през 2019-а и Франция ще поиска да напусне ЕС.

„В страната ще има анархия. Може да се стигне до падане на кабинета и подаване на оставки. Правителството във Великобритания може да падне, Брекзит ще го влачат още година – година и половина“, предрича феноменът. Гюкчен добавя, че терористичните актове в света ще продължат. „В България ще има атентат, но няма да вземе такива жертви, както в другите страни“, смята тя. По нейни думи най-вероятно актът отново щял да бъде на летище.

Източник: С кафето

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?