Горещи новини

Ясновидката Нина забрани да държим пари в плик и семейството ни веднага започна да забогатява

Ясновидката Нина забрани да държим пари в плик и семейството ни веднага започна да забогатява

Жълто спално бельо – не и пак не, същото и със старите колани! Не трябва да ги държите в къщата, ако не искате да създавате проблеми. Ясновидката Нина забранява да държим пари в плик, семейството веднага започна да забогатява.

Днес от Ко4 ще споделим знаците на баба Нина, за да цари благоденствие в дома ви. Тя отвори знание, недостъпно за останалите!

Известната като „Руската Ванга“ – Валентина Короткова, която живее в района на Киров. Нейните съвети и събрани народни знаци ще бъдат обсъдени по-долу.

Така че запомнете, а по-скоро си запишете: куфарите, с които пътувате, не могат да се съхраняват в стаята, особено в спалнята. Те трябва да бъдат изнесени на балкона или в килера. Ако ги държите в една стая, тогава можете да започнете да се суетите напразно.

Не можете да се карате със съименници, това е катастрофа. Е, ако млад неженен мъж счупи огледало, тогава той няма да се жени още 7 години.

Според знаците на баба Нина: парите не могат да се съхраняват в плик – те ще се разпръснат и няма да ги намерите. И покриването на леглото с жълто спално бельо е предателство.

Искате ли да си намерите нова работа? Поставете нови връзки на обувките – и ще намерите бързо. Така ще бъде! Е, за да може бизнесът да носи печалба, трябва да смените работното облекло с ново веднъж годишно.

Ако човек пази стари колани, няма да има щастие в живота.

Не можете да поставите празна бутилка на масата – това лишава семейството от просперитет и изобилие и може да доведе до финансови затруднения. Празна бутилка може да извлече положителна енергия в себе си, провокирайки скандали в семейството.

Ако момиче сънува узряла ябълка, това означава, че скоро я очаква голяма любов. Не можете да давате на мъжете ръчно изработени неща – това може да обърка отношенията.

Ако пиете вода от чаша след човек, тогава скоро можете да разберете истината за него.

Пуснете в къщата само тези, които искрено искате да видите. Останалата част от входа трябва да бъде затворена. И не слагайте непознати на семейното легло.

Щастието обича тишината: не показвайте снимки на детето си на никого, не се хвалете с успехи, големи пари. Така че завистта на другите да не разрушава хармонията на семейното благополучие!

Не пренебрегвайте знаците на съдбата. Вселената ги изпраща!

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ясновидката Нина забрани да държим пари в плик и семейството ни веднага започна да забогатява"

Какво мислите?