img
Home / ЗА МЪЖЕТЕ / 10 женски трика, които могат да подлудят всеки мъж

10 женски трика, които могат да подлудят всеки мъж

/
/
/
1310 Views

Какво наистина харесват мъжете в жените? Всички сме си задавали този въпрос в желанието си да станем по-привлекателни за противоположния пол.

Ето десет женски трика, които от Коч.бг подбрахме за Вас и по думите на психолози от Канада, очароват дори най-твърдите мъже и ги карат да шепнат „Обичам те! „.

1. Жените са меки и миришат хубаво. Мъжете обичат как миришат жените.

Тази възхитителна комбинация от шампоан, парфюм, ароматен сапун и каквото друго използвате замайва главите им. Меката кожа, върху която могат да положат глава, също кара и най-твърдия мъж да се разтопи в ръцете на една жена.

2. Жената е грижовна. Повечето мъже обичат тези майчински инстинкти, които жените притежават по рождение. А, ако им готвите, ще ви обичат вечно.

3. Жените са добри слушатели. Мъжете много често са склонни да говорят с жена, когато имат сериозен емоционален проблем за разрешаване. Жената изслушва по-внимателно споделяните лични проблеми и често дават много по-добри съвети.

4. Бикини! Мъжете обожават да гледат жената по бельо. Независимо колко се оплаквате от няколкото излишни килограма, със сигурност той ви намират за страшно секси по бикини.

5. Жените умеят да изразяват себе си. Понякога си мислим, че мъжете не ги е грижа за нас, защото не ни казват достатъчно често колко са щастливи, че са ни срещнали. Но всъщност на тях просто им е по-трудно да изразяват себе си. Затова и се възхищават как на жената това се отдава толкова лесно.

6. Жената не се страхува да плаче. Много мъже си признават: понякога завиждат на жените за това, че могат да показват емоциите си, когато поискат. Мъжете искат да плачат или да обвиняват лошото настроение за поведението си или да се държат детински, но преглъщат това желание, защото основното им желание е да се впишат в ролята на „Аз съм истински мъж! „. А това е доста изтощително!

7. С жените е толкова хубаво да се спи. Тялото на жената пасва толкова перфектно на мъжкото, докато спят. Неслучайно повечето мъже предпочитат да спят с вас в поза „лъжички“.

8. Високите токчета. Нищо не кара краката да изглеждат по-добре от чифт секси обувки с високи токчета. Всички мъже ги обожават – дори и така да са няколко сантиметра по-ниски от жената до себе си.

9. Ханша. Според мъжете в женското тяло има много повече индивидуалност. Няма нищо по-хубаво от това да гледаш как една жена върви по улицата – толкова по-интересно е от това да гледаш мъж. Причината, според проведените анкети, е в ханша – особено тази извивка в женските форми привлича погледа на мъжете.

10. Жената изглежда страхотно в клин. Мъжете харесват страхотната женска фигура в официалния вечерен тоалет, но намират нещо супер секси в небрежното облекло без грим. А ако сте потни в тесните дрехи от фитнес, направо ще им замаете главата!

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook