Горещи новини

10 причини, заради които Телецът е идеалният партньор за живот и любов

10 причини заради които Телецът е идеалният партньор за живот и любов

Телците са прекрасни! Тази зодия е идеалният партньор в живота. Този земен знак е повлиян от Венера, която гарантира на Телеца чувственост, упоритост и най-важното – реалистичен поглед върху живота.

И ето 10 причини, поради които това съчетание прави хората от тази зодия идеални партньори за цял живот.

1. Телците са спокойни хора

Телецът не са от  хората, които са готови да изгорят всичко наоколо при най-малкия пристъп на ярост. Те рядко стават участници в гнусни кавги. Като цяло те винаги и навсякъде остават спокойни и никога не се поддават на истерия.

Хората до Телеца се чувстват винаги спокойно, защото родените под този знак, излъчват увереност и спокойствие.

2. Телците са предани партньори

Що се отнася до отношенията, Телецът винаги защитава предимствата на дългата, стабилна връзка. Тези хора почти никога не се срещат в името на еднократния секс. Те са представители на „старата школа”.

Телецът е избирателен по отношение на избора на партньор и започва да изгражда сериозна връзка само когато е 100% сигурен в това. Те винаги гледат на хората от гледна точка на това дали могат да станат партньори за тях в продължение на много години.

Телецът е верен и никога няма да стане участник в случайна афера по време на отпуска или командировка.

3. Телците са страстни любовници

Ако вашият партньор е Телец, никога няма да се оплаквате от скука и еднообразие. В леглото хората от този знак са активни, с готовност опитват нещо ново. В крайна сметка тяхната покровителка е Венера, е богинята на любовта!

Като цяло Телецът цени и винаги копнее за чувствени удоволствия. Те са истински хедонисти и майстори в забавлениетo. Сексът за тях е най-висшата проява на любовта, а не просто набор от механични движения назад и напред. Те винаги са готови да ви направят масаж или да играят еротични игри с вас.

4. Телците са настойчиви и решителни

Ако Телецът видя своята награда, нищо не може да го спре. Дори в трудни моменти, когато животът му нанася удар след удар, той отказва да се предаде.

Ако им липсва нещо, то това нещо веднага става за тях основното гориво и мотиватор. Мантрата „Запазете спокойствие и просто продължете“ вероятно е измислена от някой Телец.

Телецът се придвижва упорито към целта, дори ако всички около тях им казват, че нищо няма да стане. Именно там започва да играе прословутата им упоритост!

Разбира се, понякога тази им черта е досадна. Вие давате съвет на Телеца защо дори не трябва да се опитвате да правите нещо, а той всe пак го прави! Но понякога се оказват прави и си проправят път!

5. Телците умеят да защитават своето и да се грижат за него

Телците се смятат за силни и мълчаливи хора. И не напразно: ако са изправени пред трудна ситуация, тогава те не се страхуват да предприемат необходимите мерки. Ако някой обиди човек, който е важен за Телец, той първо ще утеши жертвата и след това ще накаже нарушителя.

Когато става дума за изразяване на собствено мнение, Телецът няма да скрие истината. Но той знае как да я представи тактично.

Вместо „Изглеждаш ужасно в тази рокля“, той ще каже нещо от рода: „Хубава рокля, но това не е най-добрият избор. Опитай с нещо друго.“

6. Телците са рационални и прагматични

Телецът вижда света такъв, какъвто е. За разлика от представителите на „въздушните“ зодии, главата на Телеца не лети в облаците.

Телецът може да си поставя реалистични цели и да ги постига. Те са известни със своя логичен и рационален ум. Ето защо Телците ценят стабилността и предсказуемостта.

7. Телците умеят да ценят прекрасните неща в живота

Има един начин да впечатлите Телец – веднага да се обърнете към петте му сетива.

Хората, родени под този знак, умеят да се наслаждават на величествените водопади, гурме кухнята и радостта да се увият в одеяло. Телецът може да оцени красотата на този свят и да се наслади на всички земни блага.

8. Телците са творчески хора с щедро сърце 

Телецът умее да изразява себе си – чрез музика, поезия или например живопис. Ако станете партньор с някой от тях, тогава някои романтични дейности със сигурност ще бъдат посветени на вас.

Стиви Уондър, Ал Пачино, Джесика Алба, Салвадор Дали – всички те са родени под този знак. Важно е, че Телецът, от една страна, се нуждае от муза, а от друга, те винаги са готови да изразят любовта си към партньора с помощта на творчеството.

Дори и онези Телци, които трудно могат да се нарекат креативни хора, са в състояние да създадат романтичен колаж или да ви подарят пощенска картичка, чийто дизайн са измислили сами.

9. Телците са чувствителни души

Малко вероятно е да изразят емоционалното си състояние в социалните мрежи. Но те знаят ценността да могат да си поплачат на приятелско рамо.

Затова Телците са верни приятели, които винаги слушат и подкрепят в трудни моменти. Те най-добре от представителите на другите зодии знаят как да уловят, че нещо не е наред с приятелите им.

10. Телците са надеждни и истински

Телецът знае стойността на думите и делата. Той винаги е готов да помогне с нещо, с което вие самите не можете да се справите. Например, да напише есе за вас или да ви помогне с ремонта.

Освен това Телецът не създава прекалено много приятели: те знаят, че където има тълпа, не могат да бъдат изградени истински отношения. Затова обикновено имат двама или трима истински приятели, на които винаги са готови да помогнат във всяка ситуация.

Знаете ли израза: „Истински приятел е този, с когото можете да пренесете трупа в багажника“? В случая става въпрос за Телеца.

Твоят коментар

Be the first to comment on "10 причини, заради които Телецът е идеалният партньор за живот и любов"

Какво мислите?