img
Home / ЗА ДАМИТЕ / 12 форми на гърдите на жените, от които зависи характера им

12 форми на гърдите на жените, от които зависи характера им

/
/
/
416 Views

Женските гърди и формата им днес се възприемат като обект на желание на мъжете или на физиологичната особеност на женското тяло, предназначена за кърмене на бебета.

Но малцина знаят, че формата на гърдите може да разкаже много интересни неща за вашата личност. Тя помага да се разбере какъв човек сте. Това е интелектуалната ценност на жените.

Можете да сте сигурни, че има връзка между физическите характеристики на гърдата и личността. Искате ли да знаете, че формата на гърдите ще може да разкаже нещо интересно за личността на човека? Тогава да започнем!

Череши

Вие сте жената, която знае какво иска и коята бързо взема решения. Хората обичат силните и решителни жени! Твоята смела природа и самота правят образа ти силен и решителен.

Сливи

Вие сте свободни и неконтролируеми в решаването на проблемите. Имате вътрешен огън, който прави образа ви много агресивен по природа. Не сте готови да живеете спокойно защото пред вас има много интересни неща. Независимо дали това са хора или градове, вие искате всеки ден да знаете все повече и повече всеки ден!

Грейпфрут

Вие сте жената, която е въплъщение на увереност и високо самочувствие! Не се интересувате от мнението на някой друг за себе си. Мотото ви е „Аз съм най-добрата!“. И хората ви гледат с възхищение, вие сте суперзвезда!

Лимони

Имате бунтовен дух. Вие сте прекалено самостоятелни, за да позволите на социалните норми и мненията на хората да ви влияят. Вие живеете живота си и не реагирате на преценката мнения на приятели и колеги. Но това не означава пълна изолация от целия свят, само частична.

Папая

Вие сте жена-вамп. Бос, лидер и винаги първа. Вашите амбиции и цели ви карат да не се спирате пред каквито и да било пречки за постигане на поставената задача. Това ви прави по-добри от всички останали.

Манго

Интригата е по петите ви. Вие сте загадъчна жена, затворена книга, и това е главният ви чар. Повишените изисквания към другите не позволяват на никого да влезе в душата ви.
Круши

Вие сте човек, който знае своята стойност. Това качество ви отделя от тълпата. Силното чувство на оптимизъм е създало много силна личност!

12 форми на гърдите на жените, от които зависи характера им (1)
 

Ананас

Имате нещо, което ви кара да обичате. В свят, изпълнен с тъмнина, вие сте като слънчев лъч, който осветява живота на хората около вас. Позитивността и щедростта ви правят любима
Пъпеш

Въплъщение на дипломацията, вие знаете как да направите хората щастливи. Хората ценят това и бързат при вас за помощ! Позитивното ви мислене ще помогне да дадате добри съвети на приятелите си.

Портокали

Вашите умения за възприемане са много развити и имате много остър поглед. Понякога малко избързвате с изводите, но рядко бъркате при отношенията ви с хората.

Нектарини

Като цяло търпелива, абсолютно ненавиждате да драматизирате събитията. Предпочитайте мир и труд с достойнство и мъдрост. Имате голяма стойност за приятелите си и това е хубаво.

Ябълки

Дива по дух авантюристка следвате по пътя на най-малкото съпротивление. Твоето невероятно чувство за хумор привлича хората. Имате неустоим чар, съответстващ на популярността и прогресивните възгледи за живота!
След като разгледахме всички възможни форми на гърдите, можем да направим окуражаващо заключение: няма жени, при които всичко да е лошо. Има само такива, които мислят така. Не изкушавайте съдбата и не се занимавайте със самобичуване. Застанете пред огледалото и  кажете: „Аз съм най-добрата! Просто кралица!“
Източник: jenata.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook