Горещи новини

15-годишната дъщеря на Бен Афлек вече е момче (СНИМКИ)

15godishanta dushterq na Ben Aflek stana momche

Все повече знаменитости се сблъскват с проблема с половата идентичност на собствените им деца. Съвсем доскоро по-голямата от биологичните дъщери на Анджелина Джоли и Брад Пит, Шайло, също се отъждествяваше с противоположния пол.

Сега друго звездно семейство е изправено пред подобен избор на едно от децата си.

Става дума за 15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която по рождение се казва Серафина Роуз. Вчера тя направи първата си официална поява като момче.

Серафина Афлек

Серафина Афлек с Дженифър Гарнър

И то с новото си име, на възпоменателна служба за бащата на Дженифър. Облечен в черен костюм с панталон и къса прическа, Фин се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих. Детето се появи в новия си вид за първи път през през февруари тази година, но сега за първи път публично обяви, че се идентифицира като момче. „Здравейте, казвам се Фин Афлек“, заяви 15-годишният тийнейджър.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър дъщеря

Фин е средното дете на Гарнър и Афлек. Те имат още двама наследници – Вайълет Ан, на 18 и брат Самуел, на 15. Родителите им се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения.

Фин Афлек

Серафина (Фин) в новото си амплоа

През 2022 г. Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Муниз се самоидентифицира като небинарна и държи спрямо нея да се използва местоимението „те“.

Между другото, двете със Серафина често са забелязвани заедно и очевидно са много близки.

Серафина и Еме

Серафина и Еме с Бен Афлек

Бен и Дженифър дъщери

Бен и Дженифър с дъщерите си

Твоят коментар

Be the first to comment on "15-годишната дъщеря на Бен Афлек вече е момче (СНИМКИ)"

Какво мислите?