img
Home / СВЯТ / 15 звезди, които са започнали от нулата и сами са натрупали богатството си!

15 звезди, които са започнали от нулата и сами са натрупали богатството си!

/
/
/
1146 Views

Нерядко хората родени и израснали в бедност, достигат невероятни висоти и стават успешни и известни.

Някои от тях дори успяват да натрупат огромно състояние, въпреки тежкото състояние на рождените си семейства. Сред звездите има много, които знаят от първа ръка какво е бедност! Ще ви запознаем с някои от тях:

1. Лейтън Мийстър- състояние 5 млн. долара

Красавицата от „Клюкарката“ е родена в затвор. Майката на Лейтън я ражда в момент, когато излежава присъда за притежание на наркотици. След като прекарва три месеца в болница с малката си дъщеря, тя е принудена да се върне в затвора в Тексас. Въпреки всички трудности, през които преминава Лейтън, тя пази топли спомени за детството си.

2. Джуъл – състояние 30 млн. долара

Като дете Джуъл трябвало да живее в ужасни условия. В тяхната къща дори нямало течаща вода. По това време семейството на момичето живеело в Аляска и тъй като нямали пари, тя пеела в местните барове. Всичко това се променя, когато Джуъл е забелязана от представители на Atlantic Records. След това животът й поема друга посока и тя забравя за финансовите си проблеми.

3. Хилари Суонк – състояние 40 млн. долара

Семейството на Суонк живее в каравана. Когато тя е на 6 години, родителите й се развеждат и двете с майка й се преместват в Лос Анджелис. Тъй като им е трудно да плащат наем за апартамент, те просто живеели в колата си. Тези детски спомени помагат много на Хилъри да се превъплъти перфектно в ролята си във филма Freedom Writers.

4. Сара Джесика Паркър – състояние 90 млн. долара

Семейството на Сара има 8 деца. Въпреки, че майката на Паркър работела и получавали обезщетения за бедни, те продължавали да живеят в постоянна бедност. Често оставали дори без ток, но въпреки това майката на Сара успява да събере някаква сума пари и да изпрати детето си на курс по танци и пеене.  Точно благодарение на своята майка днес Сара Джесика Паркър е известна актриса и продуцент.

5. Джим Кери – състояние 150 млн.долара

Когато баща му загубил работата си, за семейството на Кери започват трудни времена. Семейството е принудено да живее в микробус, поради което на Джим се наложило още на 15 години да напусне училище и да стане чистач. Това, разбира се, не му е попречило да гледа на живота откъм веселата му страта и да се превърне в един от най-популярните комици в света.

6. Деми Мур – състояние 150 млн. долара

За детството си актрисата изобщо не обича да си спомня. Тя не познава баща си, тъй като той ги  изоставил още през ранното й детство. Що се отнася до майката на Деми, тя страдала от наркотична зависимост, а вторият й баща все не можел да си намери постоянна работа. За щастие на Деми Мур днес не й се налага да се тревожи за пари.

7. Еминем- състояние 160 млн. долара

Еминем е израснал без баща в един от най – бедните райони на Детройт. Дори и така, той успя да се превърне в един от най-добрите в историята на рапа. И е известен с прозвището „Белият рапър“.

8. Леонардо Ди Каприо – състояние 220 млн. долара

За да изхранва семейството си, което живеяло в беден район на Лос Анджелис, майката на Лео трябвалода работи на няколко работни места. Днес  Леонардо ди Каприо е един от най-високо платените актьори в Холивуд! И с право, защото с труд – всичко се постига.

9. Том Круз – състояние 380 млн. долара

До днес Том помни жестокостта на баща си, който го биел за всяко нарушение. След време майката престанала да търпи и толерира тормоза върху детето си и подава молба за развод. Може би тази промяна в живота на Круз го е амбицирала да стане един от най-успешните актьори в Холивуд.

10. Марая Кери – състояние 510 млн. долара

Докато родителите на певицата са заедно, семейството живее доста добре. Всичко това обаче се променя, когато семейството се разпада. Тогава майка й трябвало да осигури издръжката на Марая и брат й. Към днешна дата Марая Кери е една от най-успешните певици в света.

11. Стивън Кинг – състояние 400 млн. долара

Когато Стивън е бил само на няколко години, баща му изоставя семейството. Налагало се майка му да отглежда двете си деца сама. Те живеели доста зле, но станало още по-зле, когато родителите на майка му се разболели и тя напуснала работа, за да се грижи за тях. Въпреки всички проблеми Стивън Кинг успява да се превърне в краля на хорър жанра и създава бестселър след бестселър.

12. Джей Зи – състояние 550 млн. долара

Jay Z е израснал в бедно семейство в Бруклински квартал, което до голяма степен оставя своя отпечатък върху работата му. Преди славата да дойде при него, рапърът е продавал наркотици по улиците на Ню Йорк.

13. Шон „Диди“ Кобс -състояние 700 млн. долара

Пи Диди е израснал в общинско жилище в Ню Йорк – Бруклин. Баща му, бивш голям търговец на наркотици е бил застрелян още когато Диди е бил съвсем малко дете. За щастие, миналото не успява да му попречи по пътя към славата.

14. Селин Дион – състояние 800 млн. долара

Селин била най-малкото дете в семейство с 14 деца. Независимо от факта, че семейството й винаги е било в голяма нужда за пари, родителите й успели да осигурят на децата си нужната любов и грижа. Може би точно това е накарало певицата да успее да стигне до състояние от 800 милиона долара. Така е, с любов всичко се постига!

15. Опра Уинфри – 2.9 милиарда долара

Детството на Опра е свързано не само с бедност, но и с насилие. Майка й не е в състояние да осигури на дъщеря си нормален дом, затова момичето е трябвало да живее при различни роднини. Известно време Опра живеела толкова зле, че е била принудена да ходи в дрехи, ушити от чували за картофи.

Въпреки всички трудности от миналото си, Опра Уинфри успява да се превърне в първата и единствена черна жена милиардер в историята.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook