img
Home / СВЯТ / 200-килограмов нерез изнасили стопанката си. Тя забременя!

200-килограмов нерез изнасили стопанката си. Тя забременя!

/
/
/
800 Views

Чудото стана в Тексас, а бъдещата родилка на мелез между животно и човек се казва Анджи Хюстън. Шокиращата новина е оповестена от местни медии, които цитират притесненото момиче. „Живея във ферма, където отглеждаме гигантски прасета. Най-едрото сред тях се казва Пийт, който ще става баща на детето ми“, твърди Анджи.

„Може да ме помислите за луда, но това е самата истина. Пийт ме нападна и изнасили. Не нося бельо, бях с пола и на нереза не му бе тежко да задоволи похотта си“, споделя бременната, която след някой и друг месец ще даде живот на малко розово прасенце. Баща й Дон подава жалба в полицията срещу свинята, съсипала живота на Анджи. „Ако органите на реда не вземат мерки, ще направя Пийт на бекон.

Така поне ще осигуря прехраната за щерка ми“, казва разгневеният фермер. „От доста време насам огромното животно имаше мераци към мен. Непрекъснато тикаше зурлата си към мен и душеше гениталиите ми“, споделя без свян изнасиленото момиче. Версията на г-ца Хюстън, че чака бебе от прасе, още не е потвърдена от гинеколог.

Източник: newsbul.eu

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook