Горещи новини

3 пъти повече плод от всеки корен! Възможно е, просто използвайте този естествен тор през лятото:

Estestveni torove za domati

Не пропускайте да наторите градинските си култури с два луксозни, напълно натурални тора и те ще ви се отблагодарят с отлична реколта! И двата тора не само подхранват, но и защитават растението.

Можете да ги приложите към всякакви култури: домати, краставици, чушки, зеле, патладжани, тикви и др.

Ако подхранвате редовно (веднъж седмично), резултатът ще бъде забележим: увеличаване на плодовете, бързо узряване, подобрен вкус, плюс защита от вредители.

Естествен тор с мляко

Това е универсален тор за всяка култура, но доматите, краставиците и чушките го обичат особено много. Изсипете 1 литър мляко с произволно съдържание на мазнини в кофа от 10 литра. Добавете 2 ч.л. канела на прах. Съдържа много калций, желязо, манган, витамини и аминокиселини и помага в борбата с кърлежи, мравки и други вредители. Млякото с канелата се разрежда с вода до 10 литра .

тор растения

Добавете 0,5 ч.л. фармацевтичен йод. Той ще засили ефекта на разтвора, ще има благоприятен ефект върху плодовете и сладостта им и ще предпази растенията от вредители, късна болест и всякакво гниене.

Поливайте 1-2 чаши на храст (в зависимост от възрастта на растението). Прилагайте този тор поне веднъж на всеки 7 дни.

мляко с канела тор

Тор от бреза

Вторият тор ще даде сила на всяко растение, ще осигури хранителни вещества в естествена форма и ще предпази от вируси, гъбички и бактерии. Напълнете подходящ съд с брезови листа и клони. Залейте с 1 литър топла вода ( не вряла!).

брезови клони

Оставете да вари 4-5 часа. След това се прецежда и се разрежда с вода до 10 литра.

тор брезови клони

Поливайте с разтвора всякакви градински култури. Може да използвате и за пръскане (особено в оранжерия). Ако искате да защитите растението от вредители и болести, третирайте го с инфузия от бреза 2 пъти седмично .

клонки от бреза

При редовна употреба на прости, напълно естествени торове, растенията стават силни, издръжливи, не боледуват и също така дават много вкусни, сладки плодове! Опитайте тези две рецепти за прости торове, които всеки градинар може да повтори.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "3 пъти повече плод от всеки корен! Възможно е, просто използвайте този естествен тор през лятото:"

Какво мислите?