Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » 4 зодии, обсебени от хигиената
4 зодии, обсебени от хигиената
4 зодии, обсебени от хигиената

4 зодии, обсебени от хигиената

Овен
Чистотата е запазена марка на овните. Ако се местят в нов дом, канят приятели за преспиване вкъщи, или роднини за празниците – трябва да знаете, че жилището ще заблести и хигиената е изключително важна за тези знаци. Ако не е почистено, това стресира и нервира овните. Дори малко мръсотия под ноктите, може да изкара тези зодии извън релси и да ги накара да се чувстват така, сякаш цялото им тяло е мръсно. Винаги се грижат перфектно за себе си.

Рак
Техният дом е тяхната крепост, затова влагат всички сили, за да запазят жилището чисто и спретнато. Понякога това е нормално, но има определи случаи, в които раците са като обсебени и се хващат за най-малкото несъвършенство. Стават като маниаци на тема хигиена. Подреждат много често и знаят къде се намира всичко. Това са зодиите, които много се вълнуват, когато намерят почистващи препарати на промоция.

Дева
Чистотата и организацията са най-силните страни на девите и това са нещата, които ги правят спокойни. Девата не може да се почувства добре, ако наоколо не е изчистено и подредено. Може да преглътне много други неща, но не и хаоса и мръсотията. Мебелите в тях трябва да блестят, да няма нито едно петънце. Не могат да търпят да е разхвърляно. Винаги прибират дрехите си и мият чиниите, дори да са изморени.

Скорпион
Скорпионът иска да има усещането, че контролира всичко в живота си. Безпорядъкът го потиска. Когато около него е стерилно, чисто и подредено, скорпионът има чувството, че се справя добре с живота си и владее положението. Понякога му се иска по начинът, по който се измива мръсотията, да може да отстрани и всички други проблеми от живота си. Когато всичко около него се разпада, поне жилището му е в добро състояние.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Тодор Тодоров

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook