img

8 неща, които трябва да знаете, ако обичате Козирог

/
/
/
1117 Views

Любовта на Козирога изисква доста усилия, но те си заслужават, защото ще получите всеотдаен, страстен партньор. Те са амбициозни, решителни, практични, полезни, верни и находчиви. Ето някои важни неща, с които трябва да сте наясно, ако в живота си имате Козирог:

1. Те са истински приятели

Преди да бъде ваш любовник, Козирогът ще бъде ваш приятел. Козирозите винаги дават много от себе си. Те никога няма да ви искат нещо в замяна на услугата и ще се раздават, докато не ги нараните. Мил, щедър спътник – това ще получите, когато обичате Козирог.

2. Могат да изглеждат срамежливи, докато ги опознаете

Могат да ви се струват свенливи, консервативни и скучни понякога, но това е само преди да ви се доверят достатъчно, за да се разкрият пред вас. Веднъж щом спечелите доверието им, ще видите колко са забавни, спонтанни и любящи могат да бъдат.

3. Те са верни на тези, на които могат да се доверят

Козирогът очаква от вас да бъдете единствената им любов. Никога не им давайте повод да изгубите доверието им и те ще бъдат много отдаден партньор. Никога няма да ви се наложи да се съмнявате в тяхната вярност.

4. Козирозите могат да бъдат емоционални и чувствителни

О, моля ви, внимавайте със сърцето на Козирога! Той е склонен понякога да бъде меланхоличен, затова партньор, който го кара да се фокусира върху позитивните емоции, е идеален. Ако успеете да ги карате да се смеят, ще ви възнаградят с усмивка за един милион долара, която ще разтопи сърцето ви.

5. Те ще мислят за вашия бъдещ потенциал като партньор

Дори да не сте мислели да прехвърлите връзката на следващото ниво, бъдете сигурни, че Козирогът претеглят вашия потенциал. Какъв е вашият дългосрочен потенциал? Какъв ще бъдете като родител? Как ще изглеждате когато остареете?

Козирозите са толкова практични, че обикновено са фокусирани върху нещата от реалния свят, които са важни за една връзка. Те ще ви разглеждат като инвестиция. Трябва ли да ви вземат с надеждата, че ще покачите стойността си с течение на времето или трябва да инвестират в друг партньор?

6. Те се наслаждават на ухажьорския период

Не е задължително да ги впечатлявате със скъпи неща. Практичен букет, закупен от магазина за цветя в квартала, заедно с вечеря в приятен ресторант ще направи чудесно впечатление на непретенциозния Козирог. Те обаче очакват, че вашето внимание ще продължи да бъде на същото ниво завинаги.

Ще нараните чувствата им, ако забравите рождения им ден или годишнината, така че внимавайте! Разбира се, организираният Козирог вероятно вече е добавил важните дати във вашия календар, както и съответните напомняния.

7. Мозъкът е най-голямата им ерогенна зона

Впечатлете ги с множество разговори на сериозни теми, които ще стимулират техните умове. Козирогът обича да демонстрира размера на своя мозък и тъй като са практични, можете да ги впечатлите правейки същото. Интелектът е толкова секси, нали?

8. Търпеливият ухажьор ще спечели любовта им

Козирогът ще даде любовта си на упорития ухажьор. Опитвайте се да продължите ухажването колкото се може по-дълго. Показването на сериозните ви намерения е важно за вашия Козирог, тъй като те се чудят дали имате нужната сила за евентуална връзка.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!