Горещи новини

Каква беше, каква стана… БГ Барби Андреа съвсем се окепази след 33-та операция

Каква беше каква стана... БГ Барби Андреа съвсем се окепази след 33-та операция

Нищо не може да спре българката Андреа Иванова да „подобрява” външния си вид. Попадна ни нейна снимка от преди корекциите, на която виждаме едно младо момиче, което е натурално красиво и мило.

Това е фото от преди бургазлийката да бъде обзета от манията да се превърне от естествена красавица в жената с най-огромни устни в света,  в жертва на пластичната хирургия.Тя едва ли осъзнава това и продължава да се обезобразява.

Скоро стана ясно, че Андреа се е обзавела с още по-големи устни и е инжектирала още повече филъри в лицето  си. Сега устата й достигна до такъв  размер, че на нея й е трудно да я затвори, а още по-голяма трудност изпитва когато говори.

Феновете на бг Барбито се притесняват, че от прекомерния обем кожата на устата й може да се спука и целия филър ще изтече навън. Иванова обаче  не само не се страхува, но инвестира в нови филъри, след което устните й придобиха впечатляващи размери.

Андреа не спира да се хвали с новите си корекции и нарочно ги подчерта с холограмни блясъци.

 Феновете й се ужасиха от видяното и коментират:

„Ще сънувам кошмари, от това което видях!”, „Тя не може да диша, горната джука покрива ноздрите й.” Ето как изглежда жертва на пластичната хирургия”

Андреа Иванова

Твоят коментар

Be the first to comment on "Каква беше, каква стана… БГ Барби Андреа съвсем се окепази след 33-та операция"

Какво мислите?