Асен Блатечки показа порасналата си дъщеря – завърши с отличие в Лондон и му е одрала кожата (СНИМКИ)

Асен Блатечки показа порасналата си дъщеря - завърши с отличие в Лондон и му е одрала кожата (СНИМКИ)

Чудесен повод за гордост имаше тези дни актьорът Асен Блатечки. Голямата му дъщеря Катерина събра двамата си родители, които отдавна вече не живеят заедно, а поводът бе най-хубавият – Катя завърши с отличие висшето си образование в Лондон.

Всички заедно присъстваха на церемонията по раздаването на дипломите, че и дори си направиха обща снимка (нещо, което не се бе случвало близо десетилетие).

Г-ца Блатечки следваше архитектура в лондонски университет и определено си заслужи уважението на родителите си, защото получи отлична диплома.

Блатечки дъщеря диплома

Снимка: kliuki.net

Режисьорката и актьорът се чувстваха много горди от успехите на Катерина, която пък много прилича на известния си татко, единодушни са феновете. Последните кадри, които сме виждали с нея, са от абитуриентския й бал, така че разликата определено се вижда, а девойката е станала чаровна красавица.

Самата тя на шега се нарича „момичето на татко” и признава, че смята да се върне в България и да пробва късмета си на родна земя.

От снимките, които се появяват само преди часове в социалната мрежа, липсва само по-малкия син на Асен – Борил, к ойто не е  приъствал на тържеството на кака си. Има си обаче уважителна причина – в момента той е на Филипините с майка си, Диляна Попова, където текат снимките за новото шоу, на което е водеща – „Островът на стоте гривни“.

Иначе Борил и Катя са много близки въпреки факта, че са деца на Блатечки от различни майки.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Асен Блатечки показа порасналата си дъщеря – завърши с отличие в Лондон и му е одрала кожата (СНИМКИ)"

Какво мислите?